0

Izolované Obed Taška Ženy, Deti Chladnejšie Taška Termálna Taška Prenosná Ice Pack Tote Plátno Potravín Kontajner Potravín Piknik Tašky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.16 €5.54

Materiál: katiónu + cínové fólie

Veľkosť: 23*21*13 cm(9*8.3*5.1 v)

Farba: námornícka modrá, ružová,červená, šedá, čierna

1. Vysoko kvalitný materiál, obed taška je vyrobená z oxford látky a hliníkovou fóliou, aby sa vaše jedlo teplé či studené viac ako 3 hodiny.

2. Tento obed taška vyzerá malá, ale má veľkú kapacitu, ideálne pre vaše lunch box, pochutiny, ovocie, alebo aj proteín potriasa fliaš.Môžete dať telefón, kľúče, karty v prednom vrecku.

3. Vnútorné izolácie a nepremokavé, super izolácia, môže udržať teplo/chlad/fresh pre 3-4 hodiny.Vodotesný materiál sa ľahko čistí, si môžete dať si obed nádobe v chladničke, aby vaše potraviny čerstvé.

4. Univerzálne a vhodné pre všetky druhy ľudí, ako dospelý obed taška, vhodná pre administratívnych pracovníkov, roztomilý tvar môže byť použitý ako prenosný make-up taška pre ženy nosiť, bežné cestovanie, outdoorové ako občerstvenie taška na jedlo/nápoj, vhodný pre pobyt v prírode/táborenie.Veľmi atraktívne jedlo v teple taška pre priateľov, deti, narodeniny, deň matiek darček.

Upozornenie:

1. Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2. Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Balenie obsahuje:

1 ks Izolované Obed Taška

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Garantujeme kvalitu našich výrobkov.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

  • Materiál : nylon
  • Druh : 2 Osoby
  • Miesto Pôvodu : Čína (Pevninská Časť))
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Misterolina
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie