0

Defogger Grid Line Repair Kit Auto Zadné Okno Defogger Defroster Auta Defogger Mriežky Starostlivosti Príslušenstvo Pre Karavany Minivan Pickup

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.95 €3.25

Predstavujeme náš zadné okno mriežky repair tool kit, ideálny pre začínajúcich používateľov.Opravy vášho automobilu zadné okno defogger s ľahkosťou pomocou nášho all-inclusive auta, kompletný s všetky potrebné materiály a nástroje.Trvalé a dlhodobé, táto súprava sa nechať zadné okno, v nedotknutej podmienky.

Špecifikácie:

Kapacita: 10 ml

Štýl: Ako na obrázku)

Veľkosť produktu: ako je znázornené na obr

Balenie Zoznam:

1 sada*Auto defogger súprava na opravu

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Opravy: bez Námahy opravy poškodených defroster ohrievač mriežka na vaše auto je zadné okno s naše Auto Defogger Opravy Kit.Užite si praktické a rýchle riešenie pre poškriabať alebo rozbité sústavy, zabezpečiť jasnú viditeľnosť a bezpečnosť na ceste.

2.Vylepšené Funkcie: Tento defroster opravy kit obsahuje vodivý materiál, ktorý je možné rýchlo a efektívne opraviť rozbité linky na vaše auto je zadné okno defogger.To môže obnoviť funkčnosť vášho defogger a zabrániť ďalším škodám.Oprava trvá dosť dlho a môže vydržať drsné poveternostné podmienky.

3.Nákladovo Efektívne Riešenie: Naše kit umožňuje opravu vášho auta defogger doma sami a ušetriť peniaze.Nie je potrebné, aby vedúci na opravu zariadenia.Obnoviť funkčnosť vášho defogger s ľahkosťou pomocou našich jednoduchých pokynov.

4.Efektívne Riešenie na ich Opravu: Stanovenie vaše auto defogger nikdy nebolo jednoduchšie s naším inovatívnym zadné okno mriežky repair tool.To šetrí čas a energiu pre profesionáli a začínajúcich používateľov, takže je potrebné mať v každej toolbox.

5.Bez námahy Fix: Obsahuje všetky potrebné nástroje a materiály, takže je ľahké opraviť akékoľvek poškodenie na vašom defogger mriežky v priebehu niekoľkých minút.Nie sú potrebné žiadne samostatné diely alebo nástroje, jednoducho postupujte podľa jednoduchých pokynov a obnoviť svoj názor na ceste.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie