0

1 Kus 900 Lumen Keychain Baterka S Bočné Svetlo IP65 Vodotesný Magnetický Baterka Čierna

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€12.12 €15.74

Dvojité čítanie jasný blesk: Tento mini baterka prijíma 2-dielna nový typ lampy perličiek, ktoré má neuveriteľnú 900-lumen jas, svetlo rozsah je 100 m, jasnejší a viac praktické ako normálne baterky.Je veľmi vhodný pre vnútorné a vonkajšie osvetlenie, ako psa chôdzi, camping, turistika, poľovníctvo, pričom schody, oprava auta a oveľa viac.

Mini veľkosť a pohodlné použitie: Naše keychain baterka opatrenia 5.6x3.1x1.5 cm, možno jednoducho držal v ruke, alebo dajte do vrecka; Váži iba 33 gramov, neznamená, že ste unavený, dokonca aj s dlhými použitie.Okrem toho, podlaha je magnetické, to môže byť ľahko absorbované na povrchu železa, dobré pre prácu, naozaj dokonalé osvetlenie nástroj pre každodenné použitie.

Odolný kryt a IP65 vodotesný, prachotesný: V prípade, že táto malá baterka je vyrobená z vysoko kvalitného pevného plastu a nehrdzavejúcej ocele, ktorá je prachu a nárazu odolný voči pádu drip; dobrý vzduchotesnosť je vodotesný v mokrom prostredí, zabraňuje vnikaniu prachu a vody pred vstupom na baterku, keď používate vo vonkajšom prostredí.

Bohaté nastaviteľné svetelné režimy: Tento malý baterka má hlavné aj vedľajšie svetlo, môže splniť väčšinu vašich potrieb.Hlavné svetlo z 5-režimy sa používa predovšetkým na osvetlenie: veľmi vysoká (900 lumen), vysoká (650 lumen), stredná (450 lumen), nízky (180 lúmenov), úspor energie (5 lumen); 5-režim bočné svetlo sa používa hlavne pre núdzové upozornenie: biele svetlo/fialové svetlo/červené svetlo/blesk červená/strobo červená a modrá.

Typ C Jednoduché Nabíjanie: Naše potreby na Kempovanie Baterka má vstavaný 500mAh batérie, prijíma Typu C, USB nabíjací port, sú k dispozícii v každom USB port zariadenia, zjednodušiť plnenie a tým ušetriť váš čas.Trvá približne 2,5 hodiny byť úplne nabitá, červená stroboscope svetlo znamená, nabíjanie a zelené svetlo znamená úplne nabitá.

Farba:čierna

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x Keychain Baterka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie