0

30 Kusov Oblečenia, Vlasov Výfukový Filter,Univerzálny Prenosný Vlasov Žmolky Náhradný Filter pre Panda/Magic Kuchár/Sonya/Avant

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.00 €14.06

[Univerzálny]: Naše handričkou na vlasy filtra výmenu auta je úplne kompatibilný s väčšinou zariadenia, ako sú napríklad Magic Kuchár, Avanti, Sonya vlasov modely SYD-40E/SYD-60E a Panda vlasov modely PAN40SF/PAN725SF.

[Premium Materiál]: Handričkou na vlasy výfukového filtra je vyrobená z kvalitného materiálu, každý bol kontrolované a testované výrobcom, najväčšou výhodou vlasov filtre, je, aby vlasy beží na efektívnosť a predĺžiť jeho životnosť.

[PREDĹŽIŤ VLASY ŽIVOT]: Hrubší materiál môže účinne filtrovať úlety, vlasy a iné nečistoty z odev bez obáv upchávaniu a elektrické vlasy, vydržia dlhšie.

[ ĽAHKO ovládateľný]: Len správnu veľkosť, len odstrániť výfukových filtračný papier a nasávania vzduchu filtračný papier, a nahradiť naše, a skončíte v priebehu niekoľkých minút.A musia mať pre svoje vlasy!prosím, vyberte papier filter jemne a vyčistiť jemnou kefkou alebo vysávačom, nie umývanie s vodou alebo inou kvapalinou; je dobré na lov žmolky a veci v porovnaní s inými rovnaké produkty ako jej čistenie kapacity.

[Pripomienku]: odporúča sa nahradiť výfukového filtra papier každé 3 mesiace, a odporúča sa nahradiť nasávania vzduchu filtračný papier každých 12 mesiacov; Čistenie žmolky obrazovke pred každým nakládky, ak žmolky komponent filter nie je stanovená, prosím, nespúšťajte na vlasy.

Farba:Biela

Materiál:filter huba

Veľkosť: Výfukové filtre: Priemer: o 237mm, vnútorný priemer: 33 mm

Prívod vzduchu filtre: približne 175 x 85mm

Obsah Balenia:

25 x Výfukové filtre

5 x Vzduchu filtre

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Kapacita : 5-10 kg
  • Výkon (W) : 25W
  • Napätie (V) : 220V
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : FGHGF
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie