0

Kolo Lepiaca Poznámky 360pcs samolepiace Poznámky Kolo Podložky Lepidlo Svetlé Farebné Podložky Silné Transparentné Svetlé Farebné samolepiace

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.87 €5.98

Tieto kolo poznámok prísť v mixe farieb a nebude zanechať žiadne stopy po odstránení, vyhnúť trvalé značky alebo škody na vašej knihy.Ich pohodlné veľkosť ich robí ľahko držať v ruke na jotting dole pripomienky alebo poznámky.

Špecifikácia:

Názov produktu: Poznámok

Materiál: pet

Veľkosť: o 41mm/1.6 v

Váha: cca 30g

Farby produktu: zmiešaná farba

Nastaviť množstvo: 360PCS

Balenie Zoznam:

Rýchle Poznámky * 1 sada (360pcs)

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Širokú ponuku: Splniť vaše vedomie, pričom sa musí s týmito mix farieb poznámok.Sú 4 cm v priemere, dostatočné množstvo a farbu, a majú kruhový tvar, ktorý vyčnieva z bežnej štvorcov.Môžete ich použiť na pripomienky, poznámky, štítky, záložky a ďalšie.

2.Spoľahlivá Priľnavosť: Vďaka svojej silnej priľnavosti vyrobené z výborné PET materiálu, tieto Malé Poznámok môže byť pevne pripojené na vaše položky, aby nezostali žiadne stopy po odstránení.Organizovať svoje myšlienky, nápady a poznámky efektívne s týmito nepremokavé, odolné a spoľahlivé konštatuje, že nebude ľahko odpojiť.

3.Transparentné Poznámky: Udržať vaše knihy nedotknutý, naše malé, transparentné poznámok.Tieto ľahko odstrániť poznámky neopustím doľava alebo spôsobiť škodu.Jasné viditeľnosť zabezpečuje, že nebude možné pokryť dôležité informácie, čo je ideálne pre zvýraznenie kľúčových bodov.

4.Všeobecne Platné: Od Biblické štúdium poznámky na dôležité poznámky, tieto univerzálne kolo poznámok sú ideálne pre nič!Ideálny pre knižné anotácie, záložky, indexovanie, a ďalšie.Sú jednoduché na použitie, palicu a odstrániť.Vhodné pre školy, prác a domov, široko miloval zákazníkov.

5.Prenosná Veľkosť: Okolo Lepidlo Konštatuje, Že Nosenie v Ruke.Vziať kamkoľvek s ľahkosťou!Tieto poznámok nebude kŕčov svoj štýl, ako sú malé a pohodlné držať v ruke.Najlepšia časť?Nebudú zaberajú veľa miesta a bude držať všetky povrchy, ktoré potrebujete.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie