0

Zábava Zásuvky Obtlačky Vymeniteľné Spálňa Obtlačky Spálňa Obtlačky A Samolepky Na Stenu Zásuvky Obtlačky, Aby Sa Váš Domov Zásuvky A Steny

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.43 €16.88

Dať vaše zásuvky a zábava človeka s týmito jednoduché-na-stick zásuvky obtlačky.Navrhnutý tak, aby vyzeral ako oči, keď zdobené na vašej zásuvky, sú ľahko pripojiť, a aby vaše zásuvky vzhľad menej fádny.Ideálne ako darček pre rodinu a priateľov, tieto nálepky sú skvelý spôsob, ako oživiť každej miestnosti!

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Veľkosť produktu: 10 cm

Balenie Zoznam:

Zábava Zásuvky Obtlačky*5 ks

Alebo

Zábava Zásuvky Obtlačky*10pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché ovládanie: Tiež odnímateľné, upravte polohu vašu Zábavu Zásuvky Obtlačky bez námahy.Vychutnajte si jednoduché použitie len s olúpeme a nalepiť na všetky hladké povrchy, vytvárať viac možností prevedenia pre vaše zásuvky.

2.Pútavý Dizajn: S našou Zábava Zásuvky Obtlačky, vaše zásuvky nebude len vyzerať jedinečný, ale aj viac zapojiť s ich živé stick-tvarované útvary, ktoré pripomínajú oči.Robia príťažlivou dekorácie, že pridá znak vaše steny a vyvoláva zvedavosť.

3.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené z superior PVC, tieto univerzálne zásuvky obtlačky vydrží každodenné používanie, zatiaľ čo na skrášľovanie vašich priestor s ich očarujúce vzory.Ich ľahké, ľavej-free aplikácia je zdobenie vietor.

4.Všeobecne Platné: Zábavné Zásuvky Obtlačky pridať osobnosť a čaro vašej zásuvky na stenu, transformovať do otvorenia poznámky.Tieto univerzálne nálepky možno aplikovať na všetky hladké povrchy, a sú ideálne pre styling obývacej izby, spálne, a dokonca aj businesss.

5.Skvelý Darček: Pozdvihnúť svoj dar-dávať hru so naše zábavné zásuvky obtlačky.Ideálne pre každú príležitosť od narodeniny na kolaudačné párty strany.Prekvapte svojich blízkych s jedinečné a premýšľavý súčasnosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie