0

Kuchyňa Samostatná Nôž Vedro Prútika Lyžice Škrabka Skladovanie Držiak na Kuchynské Náradie Skladovanie Príbory Skladovanie Zásobník Držiak Noža

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.96 €18.63

Popis:

Funkcie:

Efektívne Využitie Priestoru: Spinning Príbory, Riad, Organizátor maximalizuje kuchyňa skladovanie poskytnutím rotujúce kuchynský nôž úložné riešenie.Chráni vaše kuchynské náradie samostatné a elegantne organizované v rozdelené skladovanie nádoba, ktorá vám umožní ľahko nájsť a získať k nim prístup, kedykoľvek je to potrebné.

Univerzálny Úložné Riešenie: Tento Príbory Rozdelený Skladovanie Nádoba nie je obmedzená iba na nože.To tiež poskytuje pohodlné skladovanie držiak pre otvárače, lyžice, a dokonca aj ovocie škrabky a kliešte.Je navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznych kuchyňa scenáre, takže je univerzálny doplnok k akejkoľvek kuchyne.

Jednoduchý Prístup a Vyhľadávanie: S Rotačnou Kuchynský Nôž Skladovanie, môžete sa rozlúčiť s rummaging prostredníctvom zásuvky alebo vyhľadanie stratená riadom.Tento úložný organizátor zabezpečí rýchly a bezproblémový prístup k vašej kuchyne nástroje, čo vám umožní ušetriť čas a námahu pri varení.

Odolný a Praktický Dizajn: Samostatná Kuchyňa Nôž Segmentu je postavený na poslednej s robustná konštrukcia.Ponúka spoľahlivé úložné riešenie pre vašu kuchyňu nástroje, pri zachovaní elegantný a praktický dizajn.Jeho kompaktné rozmery ho robí ideálnym pre dosky, skrinky, alebo aj jedálenské stoly.

Čistý a Uprataný Kuchynský: Udržať svoju kuchyňu bez spleti káblov s Prútika Lyžice Škrabka Skladovanie Držiteľa.Poskytuje vyznačenom mieste pre vaše náradie, im bráni rozptyl okolo.Tento úložný organizátor je ideálny pre tých, ktorí hodnota čisté a usporiadané varenie prostredie.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Farba: Krémová Biela

Poznámky: Prosím, aby mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom.

Balenie Obsahuje:

1*Úložný Stojan

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Plastové, ABS
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie