0

Bandáž Na Členok Rovnátka Pre Ženy Nastaviteľné Zábal Členok Rukáve Elastická Kompresia Nohy Rovnátka Priedušná Zápästie Kompresný Rukáv

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.26 €6.27

Naše členok, ortézy kompresný rukáv poskytuje vyrovnávacej pamäte podpora a má dobrú pružnosť pokožky pre maximálne pohodlie.To sa hodí najviac nohy a má dobrú priľnavosť, aby sa zabránilo pľuzgiere.

Veľkosť produktu: 12.5*8 cm/4.9*3.14 v

Produkt materiál: nylon

Zoznam Produktov:

bandáž na členok rovnátka pre ženy*1 ks

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vyhnúť Členok Zranenia: Tým, že poskytujú vynikajúce tlmiace podporu a pohodlnú ochranu, členok rukáv rovnátka pomáha vyhnúť členok zranenia a udržiava aktívny.

2.Vynikajúcu Odolnosť: členok rukáv zátvorkou je vyrobené z ťažkých, nosiť-odolný nylon s dobrou elasticitou, ktoré poskytuje pohodlný fit pre spoľahlivú podporu.Jeho koži-priateľský a opakovane konštrukcia zaisťuje vynikajúci výkon, všetko bez trhania ľahko.

3.Trenie-Free Komfort: Naše členok rukáv zátvorkou je určený na zníženie trenia medzi vaše členky a obuv, pomáha zabrániť pľuzgiere, podráždenie pokožky, a členok modriny.

4.Cut-to-Fit Komfort: Strih podľa vašich preferencií a užite si perfektné fit.Inovatívne automatovej funkcia poskytuje nastaviteľné kompresie a podporu, aby vyhovovali každej vaše potreby, zabezpečuje bezkonkurenčnú kvalitu a dlhú životnosť.

5.Vyhovuje väčšine nohy: Či máte úzke alebo široké nohy, vysoké alebo nízke oblúky, alebo bytu alebo zakrivené podpätky.Je tiež kompatibilný so všetkými druhmi topánky, ako napríklad obrázok korčuľovanie, korčule, turistika, a jazdecké topánky.

  • Číslo Modelu : Nohy Členok Traky
  • Materiál : nylon
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vek : Vyššie 13
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie