0

2X 433Mhz Lora Signál Booster Prenášať, Prijímať Dva-Pásmový Zosilňovač Signálu Zosilňovača Modul(433Mhz SMA)

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€39.62 €63.90

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originál a Goo d Kvality s Zadarmo Po-predaj Záruky .

Vstavaný inteligentný príjem/odosielanie diskriminácie okruhu nevyžaduje front-end zariadenia poskytovať príjem/odosielanie prepínanie riadiace signály.

Modul funguje v prijímajúcom štáte, v predvolenom nastavení a zosilňuje prijatý signál.Keď sa front-end zariadenia je detekovaný na prenos externých signálov, to sa okamžite prepnúť na vysielací a zosilňuje štátu.

Prenos zisk je manuálne nastaviteľné, čo je výhodné pre kompatibilných bezdrôtových zariadení s rôznymi prenos právomocí.

Prijímanie/odosielanie odkaz má vysoký stupeň izolácie a prijímanie odkaz vydrží silné vonkajšie rušenie bez spôsobenia self-budenie slučky.

Kompatibilné s rôznymi modulácia metódy ako LORA a FSK/ASK/OOK/MSK/GFSK.

Štandardné pracovné frekvenčné pásmo je 420MHz-480MHz, a to môže byť aplikovaný na všetky frekvenčné pásmo medzi 300MHz-600MHz nastavením parametrov (šírka pásma 60MHz, ako 300MHz-360MHz, 520MHz-580MHz...),

AB-internet vecí-433/AB-internet vecí-510 series obojstranná zosilnenie signálu moduly sú určené pre rôzne aplikácie v 433MHz (420MHz-480MHz) frekvenčných pásmach.Jej kompaktné rozmery a pohodlné použitie uľahčiť dizajn výrobkov pre high-výkon a dlhú vzdialenosť aplikácie v tomto frekvenčnom pásme.

(Poznámka: Ručné walkie-talkies nemožno použiť tento modul na dosiahnutie účelu predlžuje dosah prenosu vzhľadom na ich vysoký vysielací výkon.)

Príjem zisk: 11dB±2dB

Prijímanie šumové číslo: menej ako rovnaká 2.0 dB

Prenos zisk: 5dB - 11dB (±2dB) nastaviteľné

Uznanie limit pre príjem a odosielanie prepínania: -2dBm

Príkon rozsah: 1dBm-25dBm

Maximálny prenos energie:

31.5 dBm (1.4 w) na 3,7 V napájacie napätie

33.5 dBm (2.3 w) pri 5.0 V napájacie napätie

34.5 dBm (2.8 w) na 6.0 V napájacie napätie

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:PC+kov

Obsah Balenia:

2 x Modul(433MHz SMA)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Platby : 1.Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky. 2.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút

Zásielky: 1.Dodávame Svete doprava. (s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie). 2.Všetky objednávky budú spracované prvýkrát po zaplatení overenie prešiel. 3.Skutočný termín dodania môže byť rôzne , najmä počas prázdnin.

Pripomienky: 1.Prosím, uistite sa, že nie je problém s výrobkami. 2.Ak máte y nespokojnosť, prosím, kontaktujte nás pred dokončením rev iew.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

3.Ak nie je žiadny problém, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : FGHGF
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie