0

2 KS Magnetické Háčiky Garáž Háčik Heavy Duty S protišmykovým Povrchom, Silné Skladovanie Nástroj Magnetické Háčiky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.98 €23.70

[Dostatočnú nosnosť]: garáž magnet háčiky sú vyrobené z magnet základne a ťažkých kovov, ocele háčik.Základňa garáž skladovanie háčik je 4,3 cm magnetický disk .Magnetické garáž skladovanie háčiky sú vyrobené z hrubej ocele, a je v tvare L, dvojité zavesenie dizajn robí háčiky viac nosné a stabilnejší ako bežné jeden háčiky.

[Viacúčelový Háčik, Magnet]: heavy duty magnetický hák je 5.35X2.64inches, ktoré môžu vytvoriť efektívny úložný priestor pre vašu garáž, pivnica, sklad, kuchyňa.To môže zavesiť väčšina položiek, ako napríklad: telocvični tašky, korčule, krompáče, lopaty, hadice, laná, mopy, metly, kosačky a iných nástrojov!

[Jednoduchá montáž]: gumy potiahnuté magnet háčiky sa dajú použiť priamo na kovové povrchy, bez vŕtania otvorov, bez nástroje, a bez poškodenia steny.Môžete ľahko pohybovať magnetické háčiky, ak potrebujete.

[ideálny Darček]:Tento magnet utility háčiky vám pomôže usporiadať vašu garáž, znížiť poriadok, šetria priestor, aby položky v poradí, a umožní vám nájsť to, čo potrebujete rýchlo.Je to nielen skvelý pre organizovanie svoje vlastné veci, ale je to tiež ideálny darček pre skladovanie nadšencov organizovaní v interiéri alebo vonku!

[Vysoko kvalitné háčiky]:povrch háčik má antikorózne náterové a anti-slip PVC ochranné puzdro, ktoré nielen zvyšuje priľnavosť háčikov, ale tiež chráni jej povrch proti poškriabaniu alebo poškodeniu, čo je viac spoľahlivé a trvanlivé.

Farba:oranžová+čierna

Materiál:železo

Veľkosti:13.5 x 6.6 cm

Obsah Balenia:

2 x Magnetická Háčiky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Elektrický Nástroj Časti
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie