0

Prax Golfové Loptičky Na Záhrade Bazén Školenia Gule S Realistický Pocit Golf Praxe Hra Vody Golf Plavák Loptu Pre Vnútorné

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.31 €1.87

Zvýšiť vaše vody golfové skúsenosti s našimi Plávajúce Golfové Gule na Bazén.Predstavovať jadro štruktúry a real golf loptu textúra pre optimálny výkon, tieto loptičky sú ideálne pre deti a dospelí rovnako.Jeho prenosný dizajn je ideálny pre vodné golfových nadšencov.

Špecifikácia:

Názov: Plávajúce Golfové Gule

Materiál: jadro syntetické gumy; vonkajšia vrstva dovezené Dupont sarin

Parametre: priemer 42.67 mm, pružnosť o 80%, vietor tunel 332

Hmotnosť: 40 g/zrna

farba: Biela

Funkcie: Plávajúce vody je jednoduché, aby sa zachránilo, odolné voči dlhé vzdialenosti, rybolov

Zoznam Produktov:

Plávajúce Golfová Loptička*1

Poznámky:

*Vzhľadom na rozdiely v osvetlení a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

*Prosím, aby mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nie Drez: Naše Plávajúce Golfové Loptičky majú vystužené jadro štruktúru, ktorá im umožňuje, aby odolali silným hity bez prasknutia alebo potopenie, ktorá vás konzistentný výkon na ihrisku.Rozlúčiť sa ťažkostí neustále výmena vaše golfové loptičky.

2.Realistické Golf Loptu Pocit: Zažite skutočnú pocit hrať s reálnymi golfové loptičky vo vode s našimi Plávajúce Golfové Loptičky, navrhnutý s textúrou, ktorá sa veľmi podobá na skutočný golfové loptičky, poskytovanie pravda dráhe a cit pre golfistov do praxe ich hojdačky s istotou a efektívne.

3.Ideálna Vzdialenosť: Naše Plávajúce Golfové Loptičky pochváliť optimálnej hmotnosti a textúry pre ideálnu vzdialenosť, stabilné a konzistentné odskočiť, a silná účasť.Navrhnuté tak, aby boli nákladovo-efektívne, tieto loptičky sú ideálne pre nahradenie trávy golfové ihriská s vzrušujúce vlniace sa voda z nich.

4.Ľahko sa prenáša: Naše Plávajúce Golf Gule funkciu prenosný dizajn a sú ľahké, takže ich malé rozmery a jednoduché na dopravu do obľúbených golf miestach.

5.Výborný Darček: Tieto Plávajúce Golfové Loptičky sú ideálne pre golf školenia, súťaže, a praxi, a sú tiež ideálny darček pre priateľov, rodinu, alebo milovníkov golfu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie