0

Okrúhly Rám Kvet Horúcou Fóliou Štítok Ruža Tulipán Daisy Kukurica, Mak, pre KUTILOV, Fólie, Papier Razba Zápisník Dekor Pohľadnice, Takže

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.10 €4.43

Ako Používať

Jedinečný Dizajn: Budete mať 4Pcs hot fólia dosky celkom.Horúce fólia dosky sú hlavné zložený z Kvetov prvkov, ktorý je ideálny pre zdobenie karty alebo foto albumy.

Premium Kvalita: dosky sú vyrobené z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele, a nie ohnúť, ani ho nedeformujte počas používania a môže byť použitý na dlhú dobu.

Široko Použitie: sú určené na použitie v rôznych tepelná fólie systémov na trhu.Fóliovaných Prvky môžu byť pridané do rôznych materiálov, ako napríklad baliaci papier, textílie, stužky, kožený, a ďalšie.

Ideálny Darček: To je teplé a jemné dar, keď si ho dať vaše žena, priateľ,matka alebo iné kamarátku na Valentína, narodeniny, Vianoce, " Matky Deň, Thanksgivng alebo viac.Bude to prekvapenie a presunúť ich veľmi veľa!

Kníhtlač: Ak nechcete použiť fólie, papier pre dekorácie, tiež môžete priamo používať horúcou fóliou štítok na kníhtlače.Len dať podložka, gumovú podložku a horúcou fóliou štítok na stroj a vrátiť ich prostredníctvom die-nárezový stroj, môžete získať ideálny kníhtlače karty.Môžete tiež maľovať s pigmentovými, ako sa vám páči.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : arricraft
  • Materiál : Kov
  • Položka Druh : Šperky Zistenia
  • CN : Guangdong
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie