0

Auto Podrobne Odstrániť Hrdzu Zliatiny Wheel Cleaner Spray 500m Domácnosti Rust Remover Pre Auto Farby Pneumatiky Ráfiky Starostlivosť o Pneumatiky na Umývanie Nástrojov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.19 €20.38

Popis:

Kolesá pneumatiky čistič pre auto odstraňuje brzdného prachu a nečistoty z ráfiky s ľahkosťou.Chrániť vaše jasné, kabát, a aby vaše kolesá vyzerajú ako nové.Uložiť vaše náklady na opravu podľa vedenie vaše disky v dobrom stave.Jednoduché použitie a efektívne.

Špecifikácia:

Názov: Pneumatiky Cleaner

Kapacita: 500 ml

Zoznam Produktov:

Pneumatiky Cleaner x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hlboké Čistenie: Kov hrdzavie a brzdného prachu môže tupá a poškodiť váš ráfiky.Tento rim čistič pre auto je wheel cleaner spray, ktorý odstraňuje nečistoty a obnovuje svoje ráfiky na ich pôvodný lesk a farbu.

2.Funguje na Väčšine Povrchov: Toto špeciálne vyvinuté pneumatiky cleaner spray čistí a chráni všetky typy ráfiky, vrátane zliatiny, prášok kabát, chrome a jasné kabát maľované kolies, bez marring povrch.

3.Čierne a Lesklé Pneumatiky: S týmto kolies a pneumatík čistejšie, sa môžete zbaviť hnedé pneumatiky, aby vaše pneumatiky vzhľad a hladké ako nové, zvýšiť jas a sýtosť pneumatiky.

4.Chráni Pneumatiky pred UV Žiarením: automobilovej pneumatiky cleaner zabraňuje oxidácii a starnutiu vaše pneumatiky tým, že blokuje škodlivé slnečné žiarenie.Rozšíriť pneumatiky život a uložiť vaše náklady na opravu s týmto autom pneumatiky cleaner.

5.Jednoduché Použitie: Pneumatiky údržba sa môže jednoducho vykonať len striekaním, čistenie a utieranie.Toto koliesko pneumatiky cleaner je jednoduchý a pohodlný pre vás na čistenie a poľský pneumatiky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Objem : Čistenie
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie