0

Šnúrkou Darčekové Tašky Tarot Taška Držiak Na Šperky, Puzdro Velvet Šnúrkou Držiak Pre Tarot & Oracle Karty, Runy, Šperky Kocky &

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.06 €10.12

Tento tarot paluba taška je vyrobená z mäkkej bavlny rúna na prednej a odolné tkaniny na chrbte.Má jedinečný vzor dizajn, ktorý odráža vašu osobnosť a štýl.Zips uzavretie zabezpečuje jednoduchý prístup k položkám a zabraňuje ich hádka.Táto taška môže prísť do široké využitie pre ukladanie karty, mince, šperky, a iné drobné predmety.To sa hodí aj v taške, alebo vo vrecku a je ľahké prenášanie.

Špecifikácia:

Názov: tarot skladovanie taška

Materiál: composite velvet, bavlna, zamat na prednej strane, bielizeň na zadnej strane

Látkové taška hmotnosť: 15 g

Rozšírené veľkosť vrecka: (cca.) 14*22 cm/5.51*8.66 palec

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

balenie zoznam:

skladovanie taška*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Superior Materiálov ] prednej strane tohto tarot paluba taška je vyrobená z opotrebovaniu fleece bavlna, zatiaľ čo vzadu je vyrobené z mäkkej, odolná voči roztrhnutiu, bez zápachu, ľanové tkaniny.Táto kombinácia zaručuje dlhú životnosť a útulné tarot paluba taška.

2. [ Ďaleko od Universal ] Tento tarot paluba bag má jedinečný vzor návrhu Ragnarok, že nie je ľahké slabnúť a má krásne farby vyhovujúce.Má hladký vzhľad bez otrepov a jasné, tlač, ktorá zobrazuje údaje vzor.Táto taška bude vaša tarot karty pozrieť viac štýlové a elegantné.

3. [ Ideálne Šnúrkou Taška ] Tento tarot paluba taška má šnúrkou taška dizajn a zdvíhateľnej otvorenie.Z tohto dôvodu môžete udržať vaše položky organizované a jednoduchý prístup a zároveň chránia ich pred škrabancami a poškodením.Tento tarot paluba taška je ideálny pre váš tarot karty a iné drobné predmety.

4. [ Široko využiteľné ] Tento tarot paluba taška môžete uložiť nielen tarot karty, ale aj iné drobné príslušenstvo.Môžete ho použiť na šperky, kamene krištáľ, kozmetika, hry na kusy a viac.To pomáha zabrániť tomu, aby malé položky od získanie stratených a pobyt organizovaný.

5. [ Ľahko Nosiť ] Tento tarot paluba bag je malý a ľahký, takže je ľahko prenosný, nech ste kdekoľvek.To sa hodí aj v taške, alebo vo vrecku, takže vždy môžete mať svoje karty pripravený.Táto taška je skvelý darček pre tarot milovníkov, mágovia, a psychológovia.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Polyester
  • Funkcia : Eco-priateľský
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie