0

Prieduch Telefón Mount Pre Auto, Auto, Telefón Mount 360 Rotujúce Anti-Shake Stabilizátor Air Vent Klip Auto Upevňovaciu Auto Držiaka Telefónu Mount

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€14.35 €28.70

Tento mobilný telefón držiak do auta funkcie vylepšený anti-swing chuck, aby váš prístroj bezpečne na svojom mieste počas jazdy.Voľné ruky a držať telefón ako viditeľný pre GPS navigáciou a hands-free hovory.Odolné a erózie-odolné, na dlhodobé používanie.Kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov.

Špecifikácie:

Názov produktu: Auto Vent Mount Telefón

Veľkosť produktu: (cca.)10*6*10 cm/3.94*2.36*3.94 palcov

Hmotnosť výrobku: 143 gramov

Teplé pripomienka:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočný objekt!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiely.

Zoznam:

Telefón mount *1

air vent svorka *1

1-meter dátový kábel *1

Pokyny v angličtine a Čínštine *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Neopozeraný Dizajn: Naše Auto Držiaka Telefónu Mount poskytuje inovatívny dizajn s anti-swing chuck odolať 30 kg ťažnej sily, aby sa zabránilo hrkajúce a air vent škody.Zosilnené, mäkkej gumy poskytuje ideálnu ochranu proti poškriabaniu a nárazom.

2.Jednoduché Použitie: bez Námahy bezpečné telefón s našimi telefón majiteľa automatické upínacie funkciu - č indukčné alebo manuálne nastavenie požadovaných.Držiteľ zbavuje ruky s ľahko jednou rukou a jednoduchým stlačením tlačidla otvoriť a zatvoriť.Disk sa bezdrôtovo a rozptýlenie-free s dôvery a bezpečnosti.

3.Vynikajúci Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného hliníka, toto auto držiaka telefónu pripojiť sa môže pochváliť mimoriadne dlhú životnosť, ktorá odoláva poškodeniu a deformáciám.Špičkovému, šetrné k životnému prostrediu konštrukcia zaisťuje vysokú pevnosť, oteruvzdorné a dlhodobé použitie.

4.Nádherné Remeselné: Skúsenosti hands-free phone prevádzky s týmto autom držiaka telefónu pripojiť.Automatické indukčné upevňovaciu mechanizmus ponúka vynikajúce spracovanie a dobrú štruktúru.Inovatívne mechanické upínacie rameno dizajn prešla k elektrolytickej proces, takže je hrdza-dôkaz a erózie-odolné.

5.Široko Aplikované: Používať naše auto držiaka telefónu pripojiť na navigáciu prístroja v horizontálnej alebo vertikálnej mód, bez blokovania vetracieho vzduchu.Jeho mini veľkosť zaručuje bezpečnú jazdu a kompatibilita s väčšinou mobilných telefónov.Užite si široko využiteľné, flexibilné pohodlie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Farba Meno : čierna
  • Materiál : Car Phone Mount Držiak
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie