0

Pre iPhone 8 Plus Zadný Sklenený Panel Kryt Batérie Náhradné Diely Nové Vysokej kvality S logom Bývanie Veľký Otvor Fotoaparát Zadné Sklo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.67 €13.10

Otepľovanie Tipy pre Kupujúcich

*Po tovar príde,prosím, skontrolujte, či produkty sú nepoškodené.Odporúča sa, na snímanie fotografií a videa, keď sa dostanete balíček.

Ak je to dobré,mali by ste otvoriť balíček a potvrdiť, že všetko, čo je v súlade.

Ak je niektorý poškodený,Prosím ODMIETNUŤ PODPÍSAŤ EXPRESS a kontaktujte nás čo najskôr.Potom sa budeme zaoberať, to po prvé.

1. Niektoré Kupujúceho:

Rôzne krajiny majú rôzne politiky , potvrďte prosím vaše celé meno a iné informácie v prípade, že sa nemôžete dostať balík od vlastné.

2. On-time Dodávky:

Pre cezhraničných logistiky , je ťažké kontrolovať čas, pretože inú podmienku v inej krajine.Podľa našich skúseností z minulosti, väčšina balíky, ktoré budú doručené v lehote prisľúbil Collectionsk.sk.

Ak balík nie je prísť do zasľúbenej čas (PST), prosím kontaktujte nás a pomôžeme vám potom.Ceníme si vašu trpezlivosť.Prajeme vám šťastný nakupovanie!!!!!

3.Niečo zle:

Prosím, ťuknite na položku Kontakt Predávajúceho, ak chcete správu odoslať k nám.budete musieť uistite sa, že položka je v perfektnom stave s originál balenie.Odporúčame vám poskytuje fotografiu alebo video položky jasne ukazuje na problémy tak, aby sme mohli potvrdiť problém a ponúknuť to najlepšie riešenie pre vás.

O Spätnú Väzbu

Päť hviezdičkový spätnú väzbu od našich zákazníkov

1.Zákazníci prvé je náš základ z podnikania.Budeme sa snažiť v našich silách, aby zákazníci spokojní.Win-Win je najlepší výsledok

2.Aby mohli vyrovnať svoje stratené,dúfame, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.

3.Ak ste sa cítili dobre, aby nás,Prosím, dať dobrú spätnú väzbu.Ďakujem vám veľmi pekne!

  • Číslo Modelu : iPhone 8 / iPhone 8 Plus
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Kompatibilné Značky : Apple iPhone
  • Dizajn : IPHONE 8 PLUS
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie