0

Skladacia Auto Oka Okno Slnečník Krytie Čelného Skla Skladacie Clonu Čelné Sklo Automatické Okno Slnečník Chránič Príslušenstvo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.94 €7.86

Popis:

Naše Auto Okno Odtiene pre Bočné Okná, zlepšia váš zážitok z jazdy tým, že blokuje škodlivé UV lúče, dosiahnutie maximálnej ochrany osobných údajov, a na zníženie tepla.Tieto odtiene prísť s prísavky, takže je ľahké nainštalovať a nastaviť.Sú ľahký, prenosný a ideálny pre váš SUV.

Špecifikácia:

Meno: Auto Oka Okno Odtiene

Materiál: Mesh

Funkcia: Slnečník

Spôsob inštalácie: typ prísavkou

Použiteľné modely: Universal

Balenie Zoznam:

Auto Oka Okno Odtiene*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Letné Slnko Ochrany: Naša jedinečná auto bočné okno slnečník odfiltruje vrstvami vlny horúčav a UV otrasy poskytovať vynikajúcu tieni počas letné cestovanie.

2.Jednoduchá Inštalácia: Naše auto okno obaly majú prísavky, ktoré sú vhodné pre každé okno.Žiadne ďalšie nudné kroky sú potrebné, šetrí čas a úsilie.

3.Pohodlné, priestorovo úsporný Dizajn: bočné okno slnečník prenosné veľkosť je ideálny pre byť ľahko uložené v odkladacej skrinke alebo dokonca aj medzi sedadlá.

4.Všeobecne Platné: Či ste SUV, nákladné auto alebo auto, toto auto bočné okno slnečník zmestí vaše čelné sklo bočné a zadné okná dokonale, poskytuje maximálnu ochranu pred slnkom.

5.Viditeľné Oka: Naše auto bočné okno slnečník s jeho oka konštrukcia zaisťuje, že ste robiť nemali ohroziť vašu bezpečnosť jazdy, zobraziť, alebo priamka a zároveň poskytuje ochranu pred škodlivými UV lúčmi.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Syntetické vlákna
  • Druh : obyčajný
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie