0

PU Kožené Auto Seatback Organizátor PU Kožené Zadnom Taška Zadnom Sedadle Držiak S Multi Vrecká autosedačky Späť Organizátor Sedadla

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.31 €6.16

Organizovať vaše auto a cestovanie vo veľkom štýle s náš zadnom sedadle auta organizátor!Vytlačený vzor je jasnejší a kompaktný dizajn nezaberá priestor.Zlepšiť využitie priestoru a užívajte si elegantné rozvody na všetky vaše výlety.

Špecifikácie:

Názov: skladovanie taška

Materiál: Koža

Váha: cca 400g

Veľkosť balenia: o 42*38*5 CM/16.53*14.96*1.96 palec)

Pripomienka: veľkosť Produktu/obrázky sú ručne merané a prijať, prosím ťa, odpusť mi pre malé odchýlky

Balenie Zoznam:

1*PU Kožené Auto Seatback Organizovať

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vylepšený Štýl: Vylepšiť vzhľad vášho auta s našimi zadnom sedadle auta organizátor je jasné a krásne tlačený vzor na nosenie-odolná koža textílie.Elegantný dizajn dodáva dotyk milosti a šarm zároveň chráni vaše sedadlá z škrabance a škvrny.

2.Ľahko Inštalovať: Udržujte svoje auto čistý a suchý s týmto zadnom sedadle auta organizátor.To nezaberá priestor a zabraňuje dáždniky z pošmyknutia alebo získať ďalšie položky mokré.Jednoduchá inštalácia popruh dizajn je viac vhodné ukladať dáždniky.Nie viac chaotický alebo vlhké automobiloch.

3.Vrecká Organizácie: Zjednodušte denne tratiach a dlho cestuje s týmto zadnom sedadle auta organizátor s mnohými vreckami pre ľahký prístup a kategorizácie svoje veci.Užite si bez námahy organizácie a optimalizované úložného priestoru pre všetky vaše denné potreby a cestovné essentials.

4.Priestor Optimalizácia: Využiť priestor v aute a rozlúčiť sa neporiadku.Tento zadnom sedadle auta organizátor udržuje veci organizovanej a pomáha zlepšiť využitie priestoru - zabezpečenie auto dokončovacie elegantné a riadne.

5.Vynikajúca Kvalita: Tento zadnom sedadle auta organizátor je vytvorený s vynikajúce spracovanie, predstavovať čistý vedenia a tesný stehov.Nádherné a odolné konštrukcie odoláva závit a crack, čo je smart a dlhodobé investície, aby vaše auto interiérov organizované.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Slnečník Skladovanie Taška
  • Druh Materiálu : Kožené
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie