0

Miluje Srdce Dúhy Rezanie Kovov Zomrie pre DIY Zápisník Rezanie Die Papier Karty Embosované Dekoratívne Umenie, Remeslá Dropshipping

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.01 €6.02

Funkcie:

OOTDTY

Kvalitné rezanie kovov zomrie vyrobené z carbtagon ocele, ľahký napriek tomu silné a odolné, čo vám umožní ľahko vystrihnúť váš vzor.

Pomocou tejto šablóny vytvoriť neuveriteľné tvary z vašej obľúbenej knihe, aby vaša papiera úplne jedinečný, ideálny pre precízne rezanie fotografie alebo vrstvenie vytvoriť 3D efekty.

Môže byť použitý v rôznych vzorov a motívov, príležitosti, nielen zdobia vaše fotoalbumy, ale aj darčekové krabice, pohľadnice a iné, ideálny pre dovolenku karty, DIY scrapbooking.

Miluje srdce dúhy kovové plastický uhlíkovej ocele zomrieť, populárne s plavidlá milenca, môže odstrániť potrebu nožnice pri vytváraní cut-outs tvary, dáva vám viac možnosti na vytvorenie úžasne intricated vzory.

To môže byť podávaný ako darček pre priateľa, chlapci a dievčatá, príbuzných a priateľov, atď., kultivovať svoju ruku-na schopnosti a zvýšiť ich záujem o ručne vyrábané.

Špecifikácie:

Materiál: Karbónová Oceľ

Farba: Strieborná

Veľkosť: Cca. 11x10.5 cm/4.33x4.13inch

Balenie Obsahuje:

1x Rezanie Kovov Zomrie

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

Prosím, aby pre nepatrné farebné rozdiely spôsobené rôznym rozlíšením displeja.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie