0

JSBM Motocykel vzduchový Filter Príjem Cleaner Hubky Na SUZUKI DR250 Djebel 250 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.01 €13.64

Vážení priatelia,Vitajte v našom obchode, môžeme poskytnúť drop shipping a veľkoobchod, ak sa vám páči náš "JSBM" značky produktov, prosím ", Postupujte podľa mojich obchod" .Okrem teší navyše 2% zľavu, fanúšikovia budú mať tiež viac exkluzívne ventilátor činnosť zľavy!

Typ Položky:Vzduchový Filter

Názov značky:JSBM

Stav: 100% Zbrusu Nový

Množstvo:1 Kus

Farba: Ako na obrázku)- Vyrobená z kvalitnej polyuretánovej peny, materiál, s dobrou ohňovzdorná účinok.

-Double-layer pena dizajn zvyšuje pórovitosť pre vyššie filtrácie presnosť.

- Vyznačuje sa vysokou pevnosťou lepené švy, ktoré nebude zlomiť pre dlhú životnosť.

-Vedecké dizajn poskytuje väčší prietok vzduchu, čím sa zvyšuje výkon a rýchlosť.

-Jednoduchá inštalácia a použitie, môže sa umyť a použiť opakovane. -S cieľom zabrániť tomu, ťažkosti na vás ,uistite sa prosím, tejto časti fit pre váš motocykel.úprimné ide na všetky kupujúceho.

-Nemôžem nájsť svoj motocykel model?

-Môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis pre pomoc. 1.Nekupujte ak nechcete potvrdiť, môžete ich použiť, spýtajte sa nás podrobné čerpanie skontrolovať, či sú vhodné.

2. Naša cena nezahŕňa clo alebo dovozné dane,DPH,alebo iné skryté poplatky.To znamená, prepravná spoločnosť bude účtovať tieto.

Doprava:

-Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane expedičný poplatok(okrem doprava Zadarmo).Zašleme itemswithin 3business daysonce vaša platba je dokončený.

-Náklady na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

-Ak nechcete prijímať svoj pozemok, môžete nás kontaktovať, budeme sledovať a rozšíriť ochranu čas. 1.Kontaktujte nás emailwithin 30 daysif potrebujete vrátiť.

2.Návrat položka musí byť v pôvodnom stave,odoslané položky späť na adresu sme vám povedať.

3.Kúpna cena bude vrátená, ale prepravné náklady nie je vratná ak kupujúci kúpiť výrobky v omyle,kupujúci je potrebné, aby si mohli dovoliť návrate lodné náklady .

4.Kupujúci môže požadovať, aby plná úhrada zaplatenej ceny zahŕňajú náklady na dopravu alebo zmeniť produkty pre voľný,ak sme zaznamenali zle productsmissed package lodnej spoločnosti,

zlá kvalita alebo produkty sú rozdelené počas prepravy(vyžaduje jasné obrázky produktov a balíkov). 1.Ako náš dobrý kupujúceho, prajem nám môže dať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu po prijatí našej vysokej kvality produktov.Vždy máme zľavy alebo darčeky pre druhý-kúpiť zákazníkov, ktorí nám dávajú pozitívnu spätnú väzbu.

2.Ukázali sme dodacia lehota zákazníkom,takže sa nemusíte nechať nás negatívnu spätnú väzbu, ak váš balíček prišiel neskoro,je to spôsobené lodnej dopravy.

3.Neváhajte a napíšte nám, ak akékoľvek otázky budeme odpovedať v 12 hodín.Neotvárajte spor, alebo nechať negatívnu spätnú väzbu ľahko , verte nám a pošlite nám e-mail priamo,všetky problémy môžu byť vyriešené.

Q1. Aký je váš čas doručenia?

Odpoveď: vo Všeobecnosti,Po prijatí objednávky a platba úspešne, budeme loď ju do 48hours Okrem Dovolenku.

Q2. Urobiť si test a skontrolujte váš tovar pred odoslaním?

Odpoveď: Áno, kvality výrobkov bude zaručená pred odoslaním.

Q3:Prečo sa niektorí predajcovia majú popisy a obrázky položky ako vy?

Odpoveď: Ak potrebujete kúpiť, prosím, rozpoznať 'JSBM Úradný Store'.

Otázka 4: Ako si urobiť naše podnikanie dlhodobé a dobrý vzťah?

Odpoveď:1. Môžeme pomôcť klientom nájsť produkty.Držíme kvalitné a konkurencieschopné ceny na zabezpečenie našich zákazníkov prospech ;

2. Vážime si každého zákazníka, ako náš priateľ a úprimne podnikanie a spriateliť sa s nimi, bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú;

3.Vzhľadom na veľké množstvo našich produktov, sme nie je možné zobraziť všetky produkty v našom obchode, a budeme sa snažiť v našich silách, ak chcete zobraziť ďalšie produkty.Ak sa vám nepodarí nájsť tovar, o ktorý máte v našom obchode chcieť, prosím, kontaktujte nás, a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

4.By Collectionsk.sk správu alebo e-mail [email protected] Obráťte sa na nás.Budeme odpovedať na vašu správu do 48 hodín.Ak nedostanete odpoveď od nás do 48 hodín, prosím zašlite správu znova, ako niekedy náš systém správ môže blokovať niektoré e-maily.

  • Stav : 100% Nový
  • Položka Hmotnosť : 0.03kg
  • Položka Dĺžka : 8.07inch
  • Položka Šírka : 5.39inch
  • Názov Modelu : KL-P014
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu : polyuretánová pena
  • Položka Výška : 2.95inch
  • Názov Značky : JSBM
  • Položka Druh : Vzduchové Filtre & Systémy
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie