0

Keychain Klipy Keychain Jar Klipy Prenosné Blokovací Karabína Klipy Jar Modul Háčik Pre Cestovanie, Rybolov Batoh Camping

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.09 €3.08

Naše keychain klipy sú ideálne pre ľudí, ktorí chcú jednoducho dať svoje kľúče na ich pásu alebo ako elegantný prívesok dekor.Čierne prevedenie je decentná a decentné, zatiaľ čo hladký a žiarivý povrch zdôrazňuje vynikajúce spracovanie.Tieto keychain klipy sa pridať dotyk triedy do vášho každodenného života.

Špecifikácia:

Názov: Blokovací Karabína

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Farba: Čierna/Strieborná

Veľkosť: (cca.)5*2.3*0.25 cm/1.97*0.91*0.1 palcov

Maximálne otvorenie: (cca.) 1 cm/0.39 palcov

Hmotnosť: 7.9 g

Používa: ukladanie kľúče, zavesiť, batohy, zavesiť pásy, ľahký a prenosný

Balenie Zoznam:

1* Zablokovanie Carabine

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahko Nosiť: Naše blokovací karabína je možné nosiť kľúče pohodlne a bez toho, aby zaberali cenné vrecku priestor.Pre bezproblémový prístup a rýchle cestovanie, jednoducho klip na opasok alebo batoh.

2.Nádherné Dekorácie: Tento blokovací karabína je nie len jednoduché a elegantné, ale aj prijíma otáznik dizajn, ktorý sa dá použiť ako vynikajúce kľúčový prívesok dekor.Ukáže sa, svoj vkus a štýl, kamkoľvek pôjdeš.

3.Jednoduché Použitie: keychain je k dispozícii v striebornej a čiernej farbe, takže môžete porovnávať ju podľa svojich predstáv a štýl.Strieborné zdôrazňuje štruktúru, a čierna je nízka a zdržanlivý, ktoré môžu ukázať svoje jedinečné čaro.

4.Opakovane Materiál: Nehrdzavejúca oceľ, ktorá sa používa, aby sa krúžok na kľúče, má výhody z toho, oteruvzdorné, rovnako ako je ťažké skresľovať.Jemne leštené, lesklý, hladký, nádherný, a módne opísať jeho povrchu.

5.Sofistikované Zručnosti: modul krúžok klip využíva CNC rezacie technológie, integrácia rezanie a tvarovanie, a zobrazenie elegancia "zefektívniť".Jeho hrany sú burr-voľný a plynulý, zabezpečiť vaše pohodlie a bezpečnosť.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Baterka
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie