0

5V 150PSI Auta Pneumatiky Čerpadlo Nabíjania pomocou kábla USB Mini Digital Čerpadlo Vzduch Pneumatiky Nafukovacím Prenosný vzduchový Kompresor Na Motocykel, Bicykel, Auto

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€49.57

5V 150PSI Auta Pneumatiky Čerpadlo Nabíjania pomocou kábla USB Mini Digital Čerpadlo Vzduch Pneumatiky Nafukovacím Prenosný vzduchový Kompresor Na Motocykel, Bicykel, Auto [Low Voltage Protection]vstavanú batériu ochrana zariadenia prenosné čerpadlo vzduch bude automaticky preruší napájanie, keď je napätie je príliš nízke, ktoré môžu zabrániť batérie z toho, že je vybitá na dlhú dobu.

[150PSI pre Vysoké Nafukovanie Účinnosť]Vybavené trvalo použiteľné zariadenia a 150ps maximálne nafukovacie tlak môže dokončiť inflácie auta pneumatiky za menej ako 5 minút, ktorý je vhodný pre auto, bicykle, motocykle, gule, plavecké krúžky, vzduchových matracov, nafukovacích hračiek, atď.

[6500mAh Batéria]S vstavaným-in 6500mAh batérie, auto vzduchu nafukovacím môže byť úplne nabitá, iba 2-3 hodiny, rýchle nabíjanie rýchlosť je viac praktické pre vaše nafukovanie rôznych potrieb.

[Bezdrôtové & USB Nabíjateľné]To vyžaduje žiadne kábel pre vás nafukujú, celkom pohodlné na používanie.A auto čerpadlo vzduch môže byť nabitá pomocou USB kábla, môžete ho pripojiť k notebooku alebo akéhokoľvek miesta s typom-C, USB port.

[Handheld a Prenosný]Tento kompresor opatrenia cca. 6 x 2.8 x 1.7 palca, ktorý sa hodí akurát do ruky a umožňuje jednoduché uskladnenie, prenosné nosiť so sebou.

Vstupné rozhranie: typ-C

Menovitý energie: 18.5 WH

Výstupné rozhranie: USB

Tlak: 150PSI

Čas nabíjania: 2-3 hodiny

Vstupné napätie: 5V/2A

Menovitý výkon: 50W

Výstupné napätie: 5V/1A

Materiál:ABS

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 * Pneumatiky nafukovacím

1 * Vetracie potrubie

3 * Adaptér

1 * Nabíjací kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie