0

50 KS Tyče na Zváranie 5 Farba ABS, PP, PVC, Zváranie Prúty Pre Zvárač Palice Zvárač Opravy Prúty Pre Automobilové Nárazníky A Denne Repair 10

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.63 €11.24

Popis:

50 zváranie prúty pre automobilové nárazníky, bezpečnosť, neškodné, bezpečné a praktické, životnosť tri roky až päť rokov.

Funkcie:

1. Vyrobené zo 100% nových materiálov, klasický dizajn technológie.

2. Alkali-odolný, odolný proti korózii a kyselina-odolný, profesionálne zváranie prúty sú vyrobené len pre profesionálov.

3. PP elektródy na nárazníku auta, predné a zadné panely auto lamely, batérie, autobatérie, mušlí, motocykel vnútorné panely, pp nádrže na vodu, pp rúr, atď.

Špecifikácia:

Názov: PP/PVC, Zváranie Prút Pre Automobilový Nárazníka

Materiál: ABS

Farba ako je uvedené

Veľkosť: o 25*0.5*0.5 cm/9.84*0.20*0.20 v

Balenie Zoznam:

10*PP Biela

10* PP Žltá

10* PP Červená

10* PP Modrá

10* PVC Zelená

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Úplné Vybavenie: auto zváranie prút je pomerne bohatá, dostanete 50 prúty v rôznych farieb, zelená, modrá, žltá, červená a biela, 10 z každej farby.Dostatočné množstvo a štýl môže splniť vaše rôzne potreby.

2.Skvelý Materiál: Toto auto zváranie prút je vyrobený z veľmi veľký-kvalita ABS materiál, žiadny zápach, kyseliny a odolnosť voči korózii, nie je ľahké na nosenie, nie je ľahké veku, najmä k životnému prostrediu, bezpečné a odolné.

3.Široké Využitie: Toto auto zváranie rod je veľmi vhodné na opravy rôznych PP materiálov, ako napríklad auto, nárazníky, predné a zadné blatníky, batérii, kotlov, motocykel vnútorné panely, nádrže na vodu, atď., a rozsah použitia je veľmi široké.

4.Nádherný Darček: Tento ABS elektródy je veľmi kvalitný, jednoduchý na inštaláciu, a tepelne stabilné, takže je praktický darček pre handymen, remeselné nadšencov, repairmen, alebo DIY drobnosti.

5.Perfektný Servis: Pre vaše lepšie nákupný zážitok, ak budete mať akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, poskytneme ideálne po-predajný servis, aby vyhovoval vašim potrebám.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie