0

Cestovný Spomienky Displej Prípade Dobrodružné Archív Box Lístok Tieňový Box S Slot Pre Pamäťovú Boxy Úsporu Peňazí Banky Lístok Skladovanie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.36 €26.72

Odrážky:

1.Displej s Ľahkosťou: Pozdvihnúť svoju zbierku zastavila dobrodružstvo archívny box na stenu.S späť háčiky a trvanlivé drevo rám, vstupenky budú v bezpečí.Horný slot umožňuje jednoducho pridať alebo odstrániť mementos.

2.Organizovať Vaše Cesty: Majte nostalgia čerstvé s našimi dobrodružné archív box.Prežiť svoju cestu a jednoducho zdieľať vaše cestovné príbehy s hrdosťou organizovaním a zobrazovať vaše vstupenky, fotografií a suvenírov.

3.Značne sa Pouţiť: Ideálne na ukladanie a zobrazovanie vášho filmu, vchod, športové, alebo vstupenky na koncert, tento lístok tieňový box je široko používaný v obývacej miestnosti, spálne, štúdium, a ďalšie.

4.Pekný darček Výber: Dobrodružstvo Archív Box nielen obchody, ale aj krásne zobrazí vaše túlavé topánky chvíle.Perfektný darček pre cestovný nadšencov na každú príležitosť - narodeniny, Valentín, Vianoce, veľká noc, atď.

5.Praktické a Funkčné: Oslavovať svoje cesty a predviesť svoj rast, Dobrodružné Archív Box.Zhromaždiť a zobraziť váš drahocenný mementos v tieňový box, ktorý dodáva jedinečný a štýlový dotyk do svojho domova.Zachovať každý dobrodružstvo!

Popis:

Predviesť svoje cestovné spomienky s našimi odolné lístok tieňový box.Vyrobený z vysoko-kvalitný drevený rám s hore slot pre bez námahy lístok vloženie a odstránenie.Ideálny pre zobrazenie vo vašom obývacej izby, spálne, študovňa, alebo akéhokoľvek priestoru.Zachovať každý dobrodružstvo a povedať svoje cestovné príbehy s hrdosťou.To tiež robí skvelý darček pre vašich blízkych.

Sp ecifications:

Názov produktu: Dobrodružstvo Súbor Poľa

Materiál: drevo

Veľkosť Produktu:

stredná veľkosť: o 20x20x4.5 cm/7.87x7.87x1.77 cm

veľkosť: o 28x28x4.5 cm/11.02x11.02x1.77 cm

Balenie Zoznam:

1pc x dobrodružné archív box

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a fotografovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vzor : Trojrozmerný Typ
  • Materiál : Polyester
  • Funkcia : Eco-priateľský
  • Druh : Skladovanie Tašky
  • Produkt : Candy Box Príslušenstvo
  • Číslo Modelu : Dobrodružné Archív Box
  • Platné Priestor : Obývacia Izba
  • Tvar : Obdĺžnikové
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie