0

Motocyklové Reťaze Istič Cyklistické Reťazca Splitter Fréza Cyklistické Prepojenie Istič Distribútor Pre #420 530 Valčekové Reťaze Skúter

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.38 €18.77

Udržiavať vaše Pit Bike je reťazec s našimi Bezpečné a spoľahlivé Cyklistické Reťazca Splitter!Jeho Ergonomický dizajn umožňuje jednoduché uchopenie a robí reťazca prestávky vietor.S jeho kompaktný a Ľahko sa prenáša veľkosť, je to Pohodlné a praktické pre všetky vaše opravy potreby.

Produkt materiál: nerezová oceľ

Produkt Hrubá Hmotnosť: 420g

Veľkosť produktu: 11.2x6.3x2CM

Zoznam:

Reťaz Chráničom Reťaze Nástroj x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Viacnásobné Použitie: Ideálny pre širokú škálu valčekové reťaze aplikácie, vrátane jamy bicykle, Štvorkolky, motocykle, motokáry, štvorkolky, dirt bicykle, mini kolesá, a ďalšie.Navrhnutý pre použitie s 420, 428, 520, 525, 528, a 530 reťaze.

2.Bezpečné a spoľahlivé: Tento reťazec chráničom reťaze nástroj má ochranný kryt pre rukoväte, ktorá chráni vaše ruky pred zranil o ostré hrany.Nástroj je vyrobený z nerezovej ocele, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť.

3.Rozšírené Reťazca Odstránenie: Naše Reťazca Chráničom Reťaze Nástroj bez námahy odstraňuje reťaze pre všetky aplikácie.Ergonomický dizajn zjednodušuje prácu s, zvýšenie efektívnosti v reťazci údržbu.Upgrade now!

4.Ľahko sa prenáša: Tento reťazec chráničom reťaze nástroj má kompaktný dizajn, ktorý je ľahký a prenosný.Môžete ľahko uložiť do batohu alebo na bicykli taška a použiť ho kedykoľvek budete musieť opraviť alebo vymeniť cyklistické reťazca.

5.Jednoduché použitie: Kmeňové umenie bezproblémové bicykli, údržby a opráv s našimi Reťazca Chráničom Reťaze Nástroj.Jeho ľahký-k-používať dizajn umožňuje rýchle odstránenie a nahradenie reťazca kolíky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Pneumatiky Oprava Nástrojov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie