0

Car Wrap Nástroje Magnet Dlhá Rukoväť Auto Odtieň Univerzálny Nástroj Pohodlné Uchopenie Silný Magnet Mäkké Auto Príslušenstvo Gumový Kryt Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.10 €8.20

Toto auto zábal magnet je musí mať nástroj pre akékoľvek auto zábal nadšenec.Má dlhú rukoväť, ktorá vám umožňuje jednoducho upravte pozíciu film a vyhnúť sa pri vychýlení.Magnet je dosť silný, aby pevne podržte film v objekte, ale dostatočne jemný, aby sa zabránilo poškriabaniu alebo poškodeniu.S týmto autom zábal magnet, môžete robiť svoju prácu pohodlné a jednoduché.

Špecifikácia:

Meno: Car Wrap Magnet

Materiál: TPE

Pracovná Teplota: Odolné voči 80 stupňov C

Balenie Zoznam:

1 * Auto Zábal Magnet

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hladký Film Použitie: Tieto auto zábal magnety sú ideálnym nástrojom pre uplatňovanie film bez problémov na vaše auto.Majú silné magnety a kvalitné materiály, ktoré zabraňujú film od posuvné alebo v pohybe.Oni tiež majú mäkké gumy, zabezpečí, že vaše auto je poškriabaniu zdarma.

2.Ako Profík: Toto auto zábal uchopovač má dlhú rukoväť s protišmykovým funkcia, ktorá vám umožňuje zábal vaše auto s jednoduchosť a pohodlie.To šetrí energiu a čas tým, baliaci proces rýchlejší a plynulejší.

3.Žiadne Poškodenie: auto zábal nástroj má gumový kryt, ktorý chráni film a vaše auto povrchy z akéhokoľvek poškodenia.To nezanecháva žiadne stopy na vaše auto povrchy, takže sa môžete tešiť na hladké a lesklé výsledok.

4.Nahradiť Maskovacia Páska: Tieto auto zábal nástroje extra silné magnety, ktoré udržujú vinyl v mieste, ktoré umožňujú presne pozíciu vzory a grafiky bez skewing alebo vychýleniu.Ideálny doplnok pre eco-friendly car wrapping.

5.Výkonné Funkcie: môžete použiť naše magnetické auto zábal na každom vozidle, od nákladné autá sedany na snímače.Vinylové fólie pobytov hladké a bezpečné, takže môžete pracovať rýchlejšie a jednoduchšie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie