0

Vianočné Pyžamá pre Rodiny Červená Koberčeky Polyester Rodiny Pyžamo Mäkké Slávnostné Sleepwear Sady Zábavné, Roztomilé Odev pre Dieťa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€11.09 €24.65

Vianoce Rodine Zodpovedajúce Pajama

Odrážky: 1.Priateľské k pokožke a Priedušný: Skúsenosti ideálny komfort s naše Vianoce pyžamá pre rodinu.Vyrobená z kože-príjemný a priedušný polyester materiálu, tieto pyžamo mäkké, príjemné a nebude loptu hore.Majú výbornú elasticitu a sú navrhnuté tak, aby dokonale sa hodí pre každého.

2.Klasické Vianočné Tematikou Vzory: Pozdvihnúť svoju rodinu slávnostné duchu, naše Vianoce pyžamo.Hrajú očarujúce Vianočný stromček a elk výtlačkov, klasické vzory, a žiarivé farby, sú ideálne pre príjemné zimné a oslavuje Vianoce spolu, vytváranie ochraňoval spomienky.

3.Bezproblémové Čistenie: Pobyt útulný a štýlový s práčkou a ruky-umývateľný Vianočné pyžamá pre rodinu.Začať s rezervou na prvom praní proti vyblednutiu a užívajte si bezproblémové čistenie pre nadchádzajúce roky.

4.Rodinná Zábava: Vytvoriť špeciálne Vianočné chvíle s zodpovedajúce jammies pre celý klan, vrátane vášho chlpaté priateľ.S 4 štýly detské pyžamo na výber, vrátane žien, mužov, deti, a dokonca aj baby Siamské pyžamá, každý môže nájsť svoj ideálny nosenie.

5.Ideálne pre Darček: Pozdvihnúť vašu dovolenku hry s náš Vianočný rodiny pyžamo.Všestranný a slávnostné, tieto tepláky sú ideálne pre všetky príležitosti - rodinná večera ubytovanie, víkendové pobyty, alebo len chlad tepláková súprava dní.Pobyt útulné a teplé, zatiaľ čo pri pohľade štýlovo slávnostné.

Špecifikácia: Štýl: Otec, Mama, Deti, Dieťa Siamské

Veľkosť Produktu:

Otec, Mama: M, L, XL, XXL

Deti: M (3-4Y), L (4-5Y), XL (6-7Y), XXL (8-9Y), XXXL (10-11Y)

Dieťa Siamské: M (6M), L (9 M), XL (12M), XXL (18 M)

Materiál: Polyester

Balenie Zoznam: Otec alebo Mama alebo Detí' Pyžamá: Top*1+Nohavice*1

Alebo Dieťa Siamské*1

1. O Spätnú Väzbu

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 1.2 spätná Väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. 1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, keby sme nemali(sa nemusíte) vedieť o nich!

2. Aké sú spôsoby platby?

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.Collectionsk.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en 2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. O Shippin

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia?prosím, kontaktujte nás (okamžite).Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám. 3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné. 3.8 BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

4. Vrátenie a Vrátenie peňazí

4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. 4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 4.4 vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Collectionsk.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4.5 Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

  • Sezóna : Jar
  • Podpora : Dropshipping/ Veľkoobchod
  • Číslo Modelu : Vianočné Pyžamá pre Rodiny
  • Názov Značky : ipretty
  • Štýl : Otec, Mama, Deti, Dieťa Siamské
  • Položka Druh : Pyžamá
  • Názov : Vianočné Pyžamá pre Rodiny
  • So Sexuálnym Podtextom : No
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Rukáv Dĺžka(cm) : Plná
  • Hrúbka : Normálna
  • Nemravný Obrázok : No
  • Materiál : Polyester
  • Vzor Typ : prekladané
  • Golier : Okolo Krku
  • Dĺžka : Full Length
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie