0

2X Šport Železa Reťazca Basketbal Čistý Vonkajší 12 Pútka Štandard Ťažkých Basketbal Cieľom Výmeny Čistý,Striebro

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€28.44 €54.69

2X Šport Železa Reťazca Basketbal Čistý Vonkajší 12 Pútka Štandard Ťažkých Basketbal Cieľom Výmeny Čistý,Striebro

HRDZA-DÔKAZ DIZAJN: Vyrobené s hrdza-dôkaz, Kov, tento reťazec basketbal net je určite držať až do najviac intenzívne hrať a vonkajšie poveternostné podmienky po celý rok.

STANDARD FIT PRE OBRUČE: Navrhnuté tak, aby sa zmestili všetky štandardné basketbalová obruč, táto oceľ basketbal reťazca net je kompatibilný s takmer všetkými obruče na školských ihriskách alebo verejné vonkajšie rekreačné basketbalové ihrisko.

JEDNODUCHÉ pripojenie: S easy-to-use háčiky na oceľové reťaze, tento basketbal reťazca sieťovina pohodlne sa viaže na akúkoľvek štandardnú obruč, takže je jednoduché nahradiť staré, opotrebované sietí s kovovou basketbal sieť, ktorá je istý, že vydrží dlhšie.

HEAVY-DUTY KONŠTRUKCIA: heavy-duty reťaz prepojenie net je silnejší a bude trvať dlhšie, bez obetovania vyzerá.Jej určite hold-up na nosenie-a-slzu, ktorá pochádza z hrať rýchlo-chodil po basketbal.

VNÚTORNÉ ALEBO VONKAJŠIE POUŽITIE: dosť Silný pre vonkajšie kurty za všetkých poveternostných podmienok, tento odolný reťazca basketbal čistý môže byť tiež použitý v interiéri.To je skvelá voľba pre školy a verejné súdy, že hrať basketbal v oboch prostrediach.

Farba:strieborná

Materiál:Kov

Veľkosť:50

Obsah Balenia:

2 * Basketbal Net

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie