0

Veľkonočný Zajačik Dekorácie Roztomilý Drevené Bunny Dekor Cartoon Veľkonočné Dekorácie 4pcs Nádherné Veľkonočné Dekor Retro Králik Ornament Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.09 €5.85

Zdobiť vaše spálňa s naše krásne Veľkonočné králik dekor.Vyrobené s najvyššou materiál, tento produkt je jednoduchá montáž a miloval najviac ľudí.Pridať dotyk slávnosti na domácej toto Veľkonočné tento očarujúce dekor.

Špecifikácia:

Názov produktu: Veľkonočné králik dekor

Veľkosť produktu: Veľké 25*8.8*1 cm/9.84*3.46*0.39 v (cca.), malé 20*7.2*1 cm/7.87*2.83*0.39 v (cca.)

Hmotnosť výrobku: 130 g (cca.)

Balenie Zoznam:

4 * Veľkonočné králik dekoroch

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľkonočný Zajačik Blaženosti: Pozdvihnúť vaše Veľkonočné oslavy s našimi rozkošný tabuľka dekor.Hrajú slávnostné Veľkonočné dizajn, roztomilý a živé bunny-tvarované dekor vyžaruje radostnú atmosféru, ideálny pre váš stôl, plášť, polica, alebo iný povrch, ktorý chcete vyzdobiť.Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov.

2.Vynikajúci Materiál: Vyrobené z dobrého dreva materiál s eko-šetrné farby, tento Veľkonočný zajačik tabuľka dekor sa môže pochváliť vynikajúcu pevnosť, trvalé trvanlivosti, opätovnú využiteľnosť, a anti-fade vlastnosti, zabezpečenie ekologickej a očarujúce veľkú noc.

3.Jednoduchá Montáž: S Veľkonočný zajačik tabuľka dekor, montáž základná a vrchná časť je hračka.Jednoducho pripútať ich k sebe a užite si pevnú priľnavosť, že nebude prísť voľné.

4.Roztomilý Vzhľad: Náš Veľkonočný zajačik tabuľka dekor je potrebné mať pre vašu dovolenku oslavu.Zdobia krásne detaily, ako roztomilý vzory a svetlé farby, je to určite ohromí svojimi blízkymi, s jeho rozkošný vzhľad a karikatúra štýl.

5.Vhodné Miesta: Tento Veľkonočný zajačik tabuľka dekor je roztomilý a oko-lov doplnok do vášho domova.Je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov a má retro štýl, ktorý vám vyhovuje každej obývacej izby, spálne, alebo na stole.Môžete ju umiestniť na police, tabuľky, alebo iných príslušných miestach vytvoriť slávnostnú atmosféru.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie