0

Elektrické Vložky Nabíjateľná Vyhrievané Obuvi Vložky Kúrenie Nohy Teplejšie Pre Mužov, Ženy Vykurovacej Vložky Pre Outdoor, Lov, Camping

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.49 €6.42

Predstavujeme náš vyhrievané obuvi vložky s novým uhlíkových vlákien vykurovacej technológie!Rezané na vlastné veľkosti, tieto vložky ponúkajú rovnomernú distribúciu tepla pre všetky outdoorové aktivity ako lyžovanie, turistika, rybolov, cykloturistika, a lov.Plus, sú umývateľný a opakovane použiteľné pre váš konečný pohodlie.

Funkcie:

Názov produktu: Vykurovacej vložky (celé nohy kúrenie, 50 stupňov vnútri topánky konštantná teplota vykurovacej)

Veľkosť: M: 35-39 metrov, L: 40-44 metrov, veľkosť môže byť rez

Farba: Čierna

Materiál: EVA + carbon fiber kúrenie list

Hmotnosť: 0,15 kg

Zoznam:

1 pár x vyhrievané vložky do topánok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné a Zhora Materiál: vyhrievané vložky sú vyrobené z mäkkej a pohodlné EVA elastický materiál, ktorý poskytuje dobré odpruženie a flexibilitu.Materiál je ľahký a odolný, takže vložky jednoduché nosenie a dlhou životnosťou.

2.Jednoduchá výbava: Strihať-ak-veľkosť a prispôsobiť vyhrievané vložky do topánok s označením linky a jednoduché pokyny obsiahnuté.Užite si perfektný pre všetky topánky, vedenie vaše nohy v teple v každom počasí.

3.Maximálne teplo: Tieto vyhrievané vložky do topánok s maximálna teplota 50C/122 F môže pomôcť odstrániť únavu, zlepšujú krvný obeh a zabezpečiť rovnomernú distribúciu tepla cez veľké vykurovacie plochy pre pohodlné skúsenosti.

4.Hygienu a dlhú Životnosť: Tieto vyhrievané vložky do topánok sú ľahko udržiavať s schopnosť čistiť a umývať vodou.Sú opakovane použiteľné a vodotesný do poslednej pre dlhodobé používanie.Zabezpečiť, že sú úplne suché pred použitím.

5.Široké použitie: Tieto vyhrievané vložky sú ideálne pre vonkajšie aktivity ako lyžovanie, turistika, rybolov, cykloturistika, poľovníctvo, a ďalšie.Udržujú vaše nohy v príjemnom a toasty v chladnom počasí, a zároveň poskytuje odpruženie a podporu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie