0

Tkanivo Box Na Auto Naplniteľné Tkaniva Držiteľ Box S 40 Tkanív Odolné Auto Príslušenstvo Vhodné Tkaniva Kryt Pre Kúpeľňa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.26 €4.65

Je to spoľahlivý, bez zápachu, a nebude poškriabaniu ruke.Vychutnajte si jednoduché čistenie služieb kedykoľvek a kdekoľvek.Ideálny pre širokú škálu aplikácií.

Špecifikácia:

Produkt materiál: panna celulózy

Hmotnosť výrobku: 80 gramov

Veľkosť Produktu:

Papierový kapesník, cca. 5.31 x 6,89 " /13,5 x 17.5 cm (L x W)

Auto tkaniva držiteľ opatrenia približne 6.3 x 2.68 palcov v priemere / 16 x 6.8 cm v priemere

Balenie zoznam:

Auto Tkaniva Box*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Použitie: ľahké-to-obchod, valcové tkaniva box, držiak, ktorý je kompaktné, prenosné a spĺňa všetky vaše denne tkaniva potreby.Ideálny pre vaše auto, podnikania, alebo doma.

2.Vynikajúca Kvalita: Vyrobený z 3 vrstiev mäkké a hladké tkaniva, tieto papierové uteráky sú vhodné pre použitie na tvár, ruky a zatiaľ čo jesť.Sú hrubé a trvanlivé, a nenechávajte žiadne nepríjemný zápach v aute.

3.Vysoko-kvalitný Materiál: Užite si luxusný a mäkký dotyk s autom tkaniva poľa je zaoblené rohy, high-kvalitný materiál a vynikajúce spracovanie.Zaručene poškriabaniu zdarma.

4.Výhodná Dostupnosť: aby sa vaše auto čisté, jednoduché, stačí demontáž spodného krytu kola tkaniva box sa ľahko a doplnení papierové uteráky.

5.Rozsah použitia: Toto auto tkaniva box nie je len pre autá.Je vhodný aj pre mnoho príležitostí, ako sú kaviarne, spálne, businesss, cestovanie atď.Môžete jednoducho získať prístup k tkanív všade tam, kde ich potrebujete.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Plastové
  • Umiestnenie : Slnečná Clona Typ
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie