0

Vonkajšie Vrece Jeden Ramenný Multifunkčný Nylon Skladovanie Taška na Futbal, Volejbal Skladovanie Basketbal Ramenný Oka Plážová Taška X2M3

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.75 €17.41

Názov produktu: Basketbal batoh

Veľkosť produktu o : 50*31 cm/19.68*12.21 v

Použiteľné modely: 7,5,3

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál:nylon

vlastnosti produktu:

1. MULTIFUNKČNÉ SKLADOVANIE: Naše Oka Basketbal a Futbal Loptu Organizátor je určený na ukladanie všetkých typov športových lôpt.Jeho priestranné dizajn môže byť ľahko prispôsobiť štandardnej basketbal, futbal loptové alebo iné športové zariadenia, poskytujúce pohodlné a organizované úložné riešenie.

2. NASTAVITEĽNÉ RAMENNÝ POPRUH: taška funkcie nastaviteľné ramenný popruh, ktorý umožňuje ľahko upraviť dĺžku podľa vašej vybranej účtovnej štýl.Či chcete nosiť ako batoh alebo slung cez rameno, nastaviteľné popruhy zaisťujú pohodlie a bezpečnosť.

3. ZIPS VRECKÁ: Naše organizátor tašky sú vybavené zips vrecká, ktoré poskytujú extra úložný priestor na malé predmety, ako sú kľúče, peňaženka alebo mobil.Tieto vrecká zabezpečila, že vaše osobné veci sú bezpečne uložené a ľahko dostupné, zatiaľ čo ste výkone.

4. ODOLNÁ A PRIEDUŠNÁ: Naše tašky sú vyrobené z vysoko kvalitných mesh materiál pre vynikajúcu odolnosť a dodáva pocit priedušnosti.Oka dizajn podporuje obeh a zabraňuje zápachu a vlhkosti elektrinou.To zabezpečuje, že vaše športové lopty a zariadenia pobyt čerstvé a suché.

5. ĽAHKO SA prenáša A OBCHOD: Naše organizátor tašky sú určené pre ľahké a ľahko sa prenáša, či už ste ísť do posilňovne, parku, alebo tournament.Keď nie je v prevádzke, môže byť pohodlne sklopiť pre skladovanie, zaberajú minimálny priestor vo vašom šatníku alebo športové zariadenia úložného priestoru.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1 ks Basketbal batoh

Ďakujem za pozornosť, ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Loptu
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie