0

DIY Mince Kabelku, Takže Kit, DIY Remesiel Krásne Zmeniť Kabelku Šitie Materiálov DIY Vianočné dekoráciami, Červená Jednoduché Použitie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.50 €9.70

DIY Mince Kabelku, Takže Kit, DIY Remesiel Krásne Zmeniť Kabelku Šitie Materiálov DIY Vianočné dekoráciami, Červená Jednoduché Použitie Malé a nádherné: Mini mince kabelku, zips otvorenie, môžu byť použité na miesto zmeny, rúž, rúž, slúchadlá, atď.

DIY Ručné Peňaženky: urob si sám vlastné taška, poďme tráviť čas pestovanie trpezlivosti a vytrvalosti, zlepšenie našich praktických zručností, zábavné a veľmi náročné.Príďte a zdieľať s rodinou a priateľmi!

Vianočný motív mince peňaženky: malé mince peňaženka s dekoráciami, krásny, pekný, ľahký a prenosný, vhodný pre každodenné použitie, je možné ubytovať rúž, rúž, kľúče, kľúče, slúchadlá a iné denné potreby.

Ľahko sa šiť: Všetky kožené bol rez a dierované, stačí postupovať podľa pokynov na šiť kroky.Jednoduché ovládanie, šetrí čas a úsilie, a je veľmi vhodný pre začiatočníkov, ktorí majú radi ručné práce.Upozornenie: Ak potrebujete vysvetlenie, vitajte na poctu nás.

Roztomilý Ručné Darček: úprimné dar, aby si vlastný úspech a šťastie.To je najteplejšie darček pre rodinu a priateľov.Vhodné na Vianoce, narodeniny, a rodina dní.Môžete tiež poskytnúť tieto auta priamo na váš DIY priateľmi.

Materiál: pu

farba: červená

Obsah Balenia:

1 x Mince Kabelku, Takže Kit

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie