0

Rýchlomer Pre Auto Head Up Display Pre Automobily Auto Hud GPS Tachometer USB, Plug And Play Hud Univerzálny Digitálny Rýchlomer Hud

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€11.72 €23.45

Zmeniť spôsob, akým jazdíte s našimi Heads Up Display pre autá.S inovatívnym dizajnom, tento displej ponúka čitateľným výstupom bez pričom vaše oči z cesty.Šetrite energiu počas jazdy a užite si bezproblémovú montáž - žiadne vŕtanie nie je potrebná!Vhodný aj pre použitie na motocykloch.

Veľkosť produktu: 12*8*6typ

Hmotnosť výrobku: 150g

Poznámka: skontrolujte, aký produkt za produkt, veľkosť a hmotnosť!

Zoznam:

Monitor*1+napájací kábel*1+anglický manuál*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené čipy: Naše Heads Up Display pre Autá zaručuje výnimočný výkon s jeho inovatívny dizajn a vysoký výkon spracovania čipy, poskytuje bezproblémové a rýchle zobrazenie základných jazdy údaje z vášho čelného skla.

2.Eliminovať Odrazy: integrovaný sunshield našich Heads Up Display pre Autá pomáha jasne ukázať vodičský údajov na prednom skle, vyhnúť rušivé odlesky a odstránenie dvojitého odrazy pre lepšiu bezpečnosť jazdy.

3.Automaticky Aktivovaný: Tento Heads Up Display pre autá poskytuje ľahko použiteľné riešenie, ktoré šetrí energiu.Auto on/off funkcia znamená, nie je potrebné pre manuálnu prevádzku, poskytujú bez námahy funkčnosť.

4.Široká Kompatibilita: Či už budete riadiť motocykel, električka, poľnohospodárskeho vozidla alebo novú energiu vozidla, tento heads up display pre autá môžu pracovať s niektorou z nich.

5.Bezproblémové Nastavenie: Skúsenosti jednoduchosť inštalácie naše Heads Up Display pre Autá!Žiadne vŕtanie alebo poškodenia vozidla v interiéri/exteriéri.Vychutnajte si rýchle a jednoduché plug-and-play s našimi kúpiť-as-you-go systém.

  • Drôt alebo Bezdrôtové : KÁBLOVÉ
  • Názov Značky : vvcesidot
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Veľkosť Meno : 12x8x6cm
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie