0

1Pc Nordic Štýl PU Kožené Mačka-tvar, Plochu Drobnosti Multifunkčné Úložný Box Pre Obývacej Izby, Spálne, Šperky, Ozdoby

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.70 €4.50

Funkcie:

1. Vysoko-kvalitný materiál: Vyrobené z PU kože materiál, ktorý je pevný a odolný, má dobrú odolnosť proti opotrebeniu a stretchability, a odolávajú opotrebovaniu každodenné použitie.

2. Jedinečný mačka-tvarované dizajn: Prijatie roztomilé mačka-tvarované dizajn, to nie je len praktické, ale môže byť tiež použitý ako stolové dekorácie pridať zábava a osobnosť.

3. Multifunkčné skladovanie: Tento úložný box môžete ukladať perá, pásky opatrenia, nožnice, nálepky a iné položky, takže pracovnej ploche čistejšie a zlepšenie efektivity práce.

4. Široké spektrum aplikácií: Či už je to doma, v kancelárii alebo študenta, študijné tabuľke môžete nájsť jeho použitie mieste.Menšie veľkosti tiež udržuje ju z zaberajú príliš veľa miesta.

5. Špeciálny darček možnosť: roztomilé mačka-tvarované úložný box bude perfektný darček pre milovníkov mačiek alebo tých, ktorí radi unikátne a zábavné veci.

Špecifikácia:

Materiál:PU koža

Kategória:Ako na obrázku)

Farba: čierna, modrá, hnedá, káva, zelený, ružový

Balenie Obsahuje:1pc

Poznámky:

Prosím, aby sklzu chyby spôsobené ručné meranie.

Farby sa môžu mierne líšiť pre rôzne monitory.

  • kategória produktu : desktop úložný box
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Kožené
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie