0

Auto Opierkou Pad Auto Opierkou Box Týka Interiéru Produktov Pribrala Auto Opierkou Box Podložky Pružné A Účinné Lakťová Opierka Sedadla Box

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€15.70 €31.40

Upgrade vaše vodičské skúsenosti s našimi Univerzálne Uchytenie stredovej Konzoly Mat.Prešli zahusťovanie proces pre stabilitu a pohodlné odrazu.Mäkké, jemné a pružné materiál poskytuje nádherný dotyk.Užite si luxusný jazdiť každý čas.

Špecifikácie:

Meno: Auto Opierkou Pad

Materiál: Vysoko kvalitné Kožené+Pamäť Huba

Pouţiť: Univerzálna Verzia

Veľkosť: cca 18 * 27 cm/7.09*10.63 palcov

Inštalácia: Plug-in inštalácia

Balenie Zoznam:

1* Auto Opierkou Pad

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduchá Inštalácia: Tento opierkou obal má plné pružnosti a môže byť jednoducho vloží do lakťovej opierky box bez akýchkoľvek nástrojov, zabezpečenie stability a nie je ľahké chvenie.

2.Zlepšené Jazdné Poloha: Naše pohodlné auto, lakťová opierka pad je navrhnutý s mäkké podporu a pamäťovej peny pre prírodné hmotnosť úprava, ktorá pomáha udržiavať zdravý polohu za volantom, znižuje nepohodlie a únava.

3.Výnimočné Rameno Podporu: Zlepšenie vášho zážitku z jazdy s našimi pribrala auto opierkou pad.Remeselnícky s priedušná dierovacích textílie, tento útulný pad poskytuje výnimočné pohodlie v zime, pričom sa zabráni potenie v lete.Vychutnajte si vysokokvalitné rameno podporu, ako nikdy predtým.

4.Všestranné Použitie: Disperzná tlaku a poskytuje pohodlné podporu pre vaše ruky s naše Auto Opierkou Pad.Na koži-priateľský a pružného materiálu poskytuje mäkké a zmierňuje spoločné stres zvyšujú komfort jazdy.

5.Univerzálny Dizajn: Efektívne rozšíriť obmedzený priestor na vaše centrum lakťové opierky vo väčšine modelov áut s univerzálnym fit Auto Opierkou Pad.Jeho všestranný dizajn sa hodí rôznych veľkostí a tvarov a tidily organizuje rôzne položky, ako sú telefóny, peňaženky, kľúčov, a ďalšie.

  • Názov Modelu : Stredovej Konzoly Mat
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Podrúčky
  • Druh Materiálu : Vysoko kvalitné Kožené+Pamäť Huba
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie