0

Topánky Sloty Priestor Displeja Nastaviteľné Topánky Držiak Pre Úsporu Miesta Obuvi Organizácia Dodávok, Papuče Plátno Topánky Kožené

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.93 €27.86

Usporiadať svoje kolekcie obuvi ako profík s našou obuvi stacker!Toto trvanlivé topánky sloty priestor displeja a organizátor je navrhnutý tak, aby dvojitý zásobník čistenie držiteľa maximalizuje priestor v skrini.Rozlúčiť sa neporiadku a dobrý deň, na účinnosť!

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Veľkosť; o 27*20,8 cm/10.63*8.19 palcov

Funkcia: Žiadna inštalácia

Balenie Zoznam:

2 ks*Obuvi slot

Poznámky:

1. Vzhľadom na inom svetle a nastavenia obrazovky, farbu položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

2. Prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Eco-Bezpečné a Trvalé: ABS materiálu, ktorý sa používa v našej obuvi sloty priestor displeja zaisťuje bezpečné a šetrné k životnému prostrediu výber.Neškodné a bez zápachu, tento spoľahlivý výrobok zabezpečuje, dobre udržiavané a hygienické čistenie skladovanie, bez akýchkoľvek nepríjemný zápach.

2.Štýlový Dizajn: Naše topánky sloty priestor displeja sa môže pochváliť elegantným a módny dizajn, dodáva nádych elegancie do svojich domovov.Svetlé farby a jedinečný tvar, aby to ideálny doplnok do každej miestnosti, vedenie vaše kolekcie obuvi organizované a viditeľne príťažlivý.

3.Uprataný Riešenie: Majte topánky čistý a uprataný s našimi obuvi sloty priestor displeja.Tento organizátor maximalizuje úložný priestor, využitie je efektívne a funkčne.Rozlúčiť sa preplnené skrine.

4.Robustné Topánky Skladovanie: Naše topánky sloty priestor displeja sa môže pochváliť silná a robustná konštrukcia, ktorá vydrží dlhšie používanie.Hrajú double-vyzdobený návrhu, tieto automaty ponúka dostatok úložného priestoru bez toho, aby bola ohrozená životnosť.

5.Flexibilný Dizajn: Ušetrite priestor našim obuvi sloty priestor displeja.Vzdialenosť medzi vrstvami môže byť ľahko upravená, a topánky môžu byť dvojité skladaný.Plus, je prenosný a môže byť sklopená pre skladovanie.

  • Číslo Modelu : Topánky Sloty Priestor Displeja
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Topánky Vešiak
  • Materiál : Plastové
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie