0

Wall Mount Skladovanie Držiak pre PS VR2 Headset, s Radič Držiteľ

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€35.69

[Určený pre PS5 VR 2 ] pre PS5 VR 2 stenu je vyrobená z kovu, silný a jemný, ktoré môže ľahko vydržať hmotnosť PS5 VR 2 Headset.Oceľ je tiež práąkovým nástrekom na ochranu rámu z hrdze a aby sa zabránilo poškriabaniu a scuffs na Slúchadlá a regulátormi.

[Jednoduchá inštalácia]pre playstation VR2 wall mount stojan má 8 podpora diery, 8 stenu, skrutky, uistite sa, že mount pobyt pripevní na stenu pevný a stabilný.Prichádza s skrutky a skrutky ovládač, budete môcť nainštalovať túto stenu mount rýchlo a ľahko.

[Ochranu PS VR 2]Ak máte deti alebo domáce zvieratá doma, máte strach o vaše konzoly sú vyľakané alebo vystúpil na.Naše wall mount úložný stojan pre PlayStation 5 VR 2 montážne konzoly budú udržiavať ju vysoko, ktoré dokážu účinne zabránilo možnosti úderom, pádom.

[Úspora priestoru]pre PS5 VR2 na stenu stojan pripojí svoj VR Headset, regulátory diaľkového ovládania a slúchadlá na steny alebo iné vertikálne povrchy.Uložiť obmedzený priestor a lepšiu ochranu PS VR a príslušenstvo.A dostanete usporiadané ihrisko a eliminujte neporiadok na čistý vzhľad.

farba: Biela

materiál: kov

Obsah Balenia:

1 x rack zavesenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Kompatibilné Značka/Model : ŽIADNE
  • Názov Značky : SODIAL
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Príslušenstvo Typ : Radič držiteľ
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie