0

12V Prívesu, Konektor Adaptéra 13 Na 7 Pin Trailer RV Konektor Plug Nepremokavé Zástrčky Svetlo Adaptéry Prípojky Pre Karavany Truck

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.41 €8.84

Popis

Tento produkt bude prebiehať všetky cestné právne osvetlenie pre váš prívesy a karavany, bude to previesť 13-pin Euro plug štandardu, 7-pin 12V montáž, rovnako ako väčšina karavany a obytné prívesy.

Špecifikácie

Farba: ako na obrázku

materiál: ABS

Rozmery: Cca. 6.8 x 5.2 x 4.6 cm / 2.7 x 2 x 1.8 cm (dx š xv)

Typ: 13 na 7 kolíkový adaptér

Vstup: 12V

Balenie zoznam

1 x Konektor Adaptéra

Poznámka:

Umiestnenie drážky (klinové drážky) na oboch stranách adaptér zaisťuje, že to môže byť len správne nainštalovaný.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý Materiál: prípojného vozidla Pripojte Adaptér je vyrobený z ABS materiálu, ktorý je odolný a silný.Môžete použiť ju na dlhú dobu.Skriňa je vodotesná a opotrebovaniu.

2.Všeobecné Kompatibilita: Trailer Svetlo Adaptéry sú široko používané.To funguje s väčšinou prívesy.Tento prevádza 13-pin Euro plug štandardu, 7-pin 12V konektor.

3.Kompaktný a Prenosný: 13-7 Pinový Konektor, Adaptér je rovnaký priemer ako pravidelné trailer plug and len viac ako polovica dĺžky.Je ľahký a prenosný, ktoré je vhodné vykonávať.

4.Skvelá Ochrana: Prívesu, Konektor pre Adaptéry funkcia proti poveternostným vplyvom jar zamykanie klapka.To chráni pripojenie, keď nie v použitie a zámky 7-pin plug počas používania.

5.Poskytujú Tesnenie: 13 na 7 Pin Konektor prípojného vozidla odoláva všetkých poveternostným podmienkam a je ľahko nainštalovať.Prichádza s počasím-utesnené gumovým 0-krúžok, ktorý sa hodí a zámky na existujúce montáž konektor na aute.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Ai AUTO ZÁBAVA
  • Položka Hmotnosť : 1.00kg
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie