0

Pre Xbox Série X/S Gamepad Mäkké Silikónové Zeleno Žiariace Kryt pre XSX Controle Svietiť, Ochranné puzdro pre Xbox Jedna Séria Ovládač

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.48 €4.64

Inzerát: 3-Rýchlosť Chladiaci ventilátor Pre Xbox Series S Radičom Konzoly

Špeciálne navrhnuté tak, chladiaci ventilátor sa aplikuje na XSS konzoly.Chladič fanúšikov s pár vertikálne stojí budú udržiavať hosť v lepšia tepelná strata výkonu bez prehriatia, predĺžiť jeho životnosť.

Mäkký Silikónový Kryt Pre Xbox série S / X Radič

Tento silikónové puzdro je 100% úplne nové a vysokej kvality!Je kompatibilná Pre Xbox Série X radič.Silikónový materiál krytu je mäkký a hladký potravín-grad,.môžete presne rez fit Xbox Série X radič dokonale,a ľahký prístup do všetkých tlačidiel, chceš chrániť ovládači, aby bolo čisté a anti-drop, valivé?Ak chcete , čo vás čaká?Kúpiť teraz!Existuje 16 farieb k dispozícii!

Popis:

Žiariť v Tme

Nové fluorescenčné silikónové materiály, pôvodná farba je biela, ale to bude svietiť v tme, ktorý robí ovládači lesklé, na noc.Dávajú si rôzne herné zážitky!

Ergonomický Dizajn

Tento silikónový kryt 100% silikónový materiál prináša ovládači ergonomické soft-touch, veľký hladký pocit pokožky počas hry.Môžete použiť váš prístroj otáčaním vertikálne a horizontálne.Kompatibilné s Xbox Série X Radič.Ku každej položke sa bude testovať a starostlivo zabalené, než sme to loď.Prosím vás ubezpečiť, kúpiť!

360 Dgree Všetky-Kolo Plnú Ochranu

Full-posedenie silikónové kože chráni každom rohu ovládači, Vyhnúť sa dostali nečistoty, prach, poškriabaniu, klesá šok na poškodenie ovládači.Silikónové trenie poskytuje pohodlné uchopenie, zabraňuje pošmyknutiu, zatiaľ čo hranie, žiadne starosti za spotené ruky.

Jednoduchá Inštalácia

Tento silikónové puzdro pre Xbox Série X gamepad veľmi jednoduché na inštaláciu a odstránenie, Mäkký silikónový materiál, dobrý ťažnosť a pružnosť, nie je ľahké zlomiť, keď sú nainštalované.Kompatibilné s Xbox Série radič dokonale, by nemali mať žiadny vplyv na funkciu.

Detail Produktu:

Zoznam Balíkov

1 X Silikónové puzdro pre Xbox Série X/S

2 X Thumbstick Čiapky darček Mäkké Silikónové Žiariace Prípade Pre Xbox Série X/S gamepad Tento silikónové puzdro kompatibilný pre Xbox Série X radič.To je mäkký a hladký potravín-grad, možno presne rez fit Xbox Série X radič dokonale, a ľahký prístup do všetkých tlačidiel, najdôležitejšie je to, že môže svietiť v tme, ktorý robí ovládači ďalšie špeciálne v noci.Dávajú si rôzne herné zážitky!

Ak chcete , kliknite na obrázok ak chcete vedieť viac!

  • Nosenie 3 : 2 Thumbstick čiapky darček
  • Kompatibilné Značka/Model : Microsoft
  • farba : White & Žiarivkové svetlo Zelená Tmavo
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Silikónové
  • Nosenie 1 : Pre Xbox Silikónové Puzdro
  • Kompatibilné Microsoft Model : XBOX SÉRIE X, Xbox Série S
  • Názov Značky : TECTINTER
  • Kompatibilné Zariadenia : Xbox Série X/S
  • Fit 2 : Kryt Pre Xbox Série X/Y Ovládač
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie