0

Baseball Loptu Držiteľ Loptu Displeja, Stojan Akryl Držiteľ Mount 4pcs Loptu Displeja, Stojan Akryl Držiteľ Mount Akryl Malé Loptu

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.12 €13.04

Organizovanie baseballs a pickleballs s našimi elegantné a spoľahlivé Akryl Displej Rack.Vhodná veľkosť pre všetky poličke alebo stole.S týmto štýlovým a praktickým loptu stojan, budete nielen predviesť svoje športové lopty, ale tiež zachovať ich tvar.

Názov: Baseball Displej Stojan

Materiál: Akryl

Farba: Transparentná

Celková veľkosť: cca 10.5 * 6.5 * 6typ/4.13 * 2.56 * 2.36 v

Clona: približne 0.98 v/2,5 cm

Hrúbka: približne 3 mm

Zoznam:

Akryl Baseball Držiteľov x4

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jedinečný Displej: Zvýrazniť krásu vašej baseball kolekcia s našimi Akryl Baseball Majiteľa sofistikované a ohromujúci dizajn, prezentácie vzácne kusy s eleganciu a štýl.

2.Šikovný Spoločník na cesty: Vezmite si baseballs s vami, nech ste kdekoľvek s týmto malý a prenosný loptu držiteľ.Jeho priestorovo úsporný dizajn približne 4.13x2.56x2.36in umožňuje jednoducho hodiť do vaku a vyraziť na cestu.

3.Dokonalá Ochrana: Dopriať v bezpečná ochrana a štýlový displej vášho cenené zberateľstvo s týmto baseballová lopta držiak vyrobený z vysoko-kvalitné akrylové materiálu.

4.Rýchle a Štýlové: dostanete elegantné a funkčné loptu skladovanie s našimi Baseballová Lopta Držiak.Unwrapping a olupovania povrchu film je všetko, čo je potrebné pre službu okamžitých organizácie.

5.Multi-funkčný: Majte tenis, golf, pickleball, a baseballs úhľadne usporiadané s našimi majiteľa 0.98 palcov clony.Ideálny pre ukladanie športové lopty alebo pozastaviť váš crystal ball.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Platné Ľudí : Muž
  • Druh : Iné
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie