0

Topánky Police Nastaviteľné Úspora Priestoru Topánky Skrine Opakovane Dvojvrstvové Obuvi Police Držiak Domov Skladovanie Organizácie Príslušenstvo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.83 €9.68

Odrážky:

1. Úspora Miesta: Čistenie Modul prijíma hornej a dolnej integrovaný dizajn, ktorý je možné ušetriť 50% priestoru, čím sa rozširuje priestor botníku a umožňuje ubytovať viac topánky.

2. Humanized Ozvučnice: Topánky Police pre Skrine je vybavená humanized ozvučnice, takže nebudete musieť starať o topánky skĺzla po skladovaní.

3. Nastaviteľný Dizajn: Topánky Organizátor prijme nastaviteľný dizajn.Môžete nastaviť podľa výšky obuvi, tak, že každá topánka má svoje vlastné miesto.

4. PP Materiál: integrovaný Obuvi Organizátor pre Skriňa je vyrobená z pribrala PP materiál, ktorý je robustné, silné, opakovane použiteľné, a môžu byť použité na dlhú dobu.

5. Malá Veľkosť: Čistenie Rack Organizátor je malá veľkosť a nemá trvať veľa miesta, ideálny pre domáce a koľaji použitie.Či to je botníku alebo dolnej časti tabuľky, je možné efektívne využiť priestor.

Funkcie:

Kompaktný dizajn môže efektívne využiť priestor na uloženie viac topánky.Udržuje topánky z podlahy a úhľadne usporiadané.Veľmi vhodné pre vchod, dvere, skriňa, obuvi skriňu, pod posteľ, šatník, obývacia izba, kúpeľňa, spálňa a balkón.

S pecification:

1.Veľkosť: o 25.5*10.5*6typ/10.03*4.13*2.36 v

2. Váha: cca 135 g

3. Materiál: PP

Zoznam Produktov:

1* Obuvi Rack

Poznámky:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

  • Číslo Modelu : Topánky Rack
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Topánky Vešiak
  • Materiál : PP
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie