0

ForTamagotchi Uni Screen Protector, Fólie, Transparentné TPU Anti-Scratch Herné Konzoly Film Na LCD Displej, Upgrade Náhradných dielov

(1 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.56 €1.58

ForTamagotchi Uni Screen Protector, Fólie, Transparentné TPU Anti-Scratch Herné Konzoly Film Na LCD Displej, Upgrade Náhradných dielov

Predstavujeme náš Slim Screen Guard s profesionálnym dizajnom.Užite si vysoko-kvalitná ochrana za pár minút s našimi ultra-tenké a mäkké film.Chrániť váš prístroj pred poškriabaním a trhlín bez ohrozenia elegantný dizajn.

Špecifikácie:

Názov: Screen Protector pre Uni

Farba: High definition transparentné

Hrúbka: cca 0.03 mm

Balenie Zoznam:

2 ks* Screen Protector pre Uni

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenú Odolnosť: Strážiť vaše obrazovky konzoly s poškriabaniu-odolný film chránič navrhnutý špeciálne pre Uni.Profesionálny dizajn, užite si neprerušenej hre skúseností, zatiaľ čo vedenie vašej obrazovky bez scuffs a škrabancov.

2.Ľahká Inštalácia: Štít obrazovky s ľahkosťou pomocou nášho screen protector.Jednoduchý film aplikačný proces trvá len pár minút.Nižšie film na obrazovke, odstrániť prach a bubliny, potom jemne potlačte od stredu k zabezpečiť.

3.Top Kvalita Materiál: Vyrobené z trvanlivé TPU materiálov, tento screen protector pre Uni poskytuje transparentné a kvalitné mäkké film, ktorý chráni váš displej pred poškriabaním a prachom.

4.Jednoduché Použitie: Naše Uni screen protector môže pochváliť 0.03 mm filmu hrúbky, takže je ľahký a ľahko použiteľné.To nebude poškodeniu obrazovky a nebude mať vplyv na jasnosť displeja.Udržať vaše obrazovky vyzerať skvele s našimi ultra-tenký dizajn.

5.Komplexné Štít: Naše Screen Protector pre Uni poskytuje full-screen ochrany s pomocou mäkké film, ktorý zabraňuje poškriabaniu, prachu a odtlačkov prstov.Zabezpečiť komplexné štít s predĺžená trvanlivosť do hry konzoly displej a užívajte si neprerušenej hre skúsenosti.

  • Kompatibilné Značka/Model : PARY
  • Názov Značky : tmddotda
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Pre Tamagotchi Uni
review images
Hosťovské - 2024-01-10

Skvelé, ďakujem 🌟🌟🌟🌟🌟

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie