0

Audio Vstup Kábel AUX Vstup Kábel, Stereo Audio Konektor Adaptér Univerzálny Stereofónne Audio Zariadenia, Vstup Aux Audio Kábel Auto Stereo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.42 €10.84

Jednoducho pripojte telefón k počítaču reproduktory autorádia s našimi Audio Vstup Kábla!Tento Zvukový Kábel poskytuje silný anti-interferencie dizajn pre jasné a neprerušovaný zvuk.Užite si vašu obľúbenú hudbu na cestách, s týmto spoľahlivé Audio Kábel.

Špecifikácia:

Názov produktu: Audio Vstup Kábla

Produkt materiál: ABS

Port: 12PIN

Platné typ: IP-BUS port

Balenie Zoznam:

Audio Vstup Kábel * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vylepšený Výkon: Skúsenosti lepší zvuk s týmto Audio Vstup Kábel s high-kvalitné medené drôty a pozlátený konektor.Jeho odolná ABS shell a antikorózne vlastnosti zabezpečiť dlhodobé použitie aj v drsných prostrediach.Užiť si farebné a efektívne audio zážitok.

2.Viaceré Účely: Po pripojení môžete prehrávať hudbu z telefónu v aute.Kompatibilný s IP-BUS porty a podporuje bezdrôtové prehrávanie hudby.Zlepšiť svoje vodičské skúsenosti a priniesť dobrú náladu.

3.Pohodlné Pripojenie: Pozdvihnúť váš zážitok z počúvania hudby s našimi Audio Vstup Kábla.Tento kábel umožňuje pohodlné pripojenie k IP-BUS porty a umožňuje plynulú bezdrôtové prehrávanie hudby z telefónu.Vychutnajte si vysoko kvalitný zvuk vonku s ľahkosťou a jednoduchosťou.

4.Rozšírené Jednoduchosť: Tento reproduktor aux vstup kábel je navrhnutý tak, aby bolo kompatibilné s väčšinou autorádií.Jednoducho vyberte Aux z rádia a zapojte kábel do slúchadiel, telefónu alebo iného zvukového zariadenia.Potom, môžete si vychutnať svoju obľúbenú hudbu v aute reproduktory bez funkčných obmedzení.

5.Univerzálny Dizajn: slúži na Pripojenie audio zariadení bez námahy, s týmto Aux Vstup Kábla.Poskytuje pevné a bezpečné spojenie, ktoré zabezpečuje stabilný, bezstratový prenos bez rušenia.Žiadne ďalšie starosti o model nesúlad alebo zváracích potrieb so svojím univerzálnym adaptácie a štandardný 3,5 mm konektorom.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Ai AUTO ZÁBAVA
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie