0

Tier Jasné, Vytiahnite Organizátor S 3ks Skladovacie Koše, Multi-Účel List-Úložný Kontajner, Kúpeľňa Kuchyňa Trvanlivé

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€34.96 €47.24

Tier Jasné, Vytiahnite Organizátor S 3ks Skladovacie Koše, Multi-Účel List-Úložný Kontajner, Kúpeľňa Kuchyňa Odolné Inovované 3 Tier Pull-Out Jasné Skladovanie: Multi-Purpose Organizátor Skladovanie sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré sú nerozbitné, hrdza-dôkaz, a je BPA free. 11.4 palcový L * 7.9 palcový W * 16 palcov H. Akrylového Plastu,

Vysoko Kvalitné Materiály: jasná pod umývadlo organizátori sú vyrobené z kvalitného ABS plastu a pribrala nehrdzavejúcej ocele, tvorí odolná a stabilná štruktúra, BPA a Chlór voľný nerozbitné, vodeodolný a hrdza-dôkaz.

3 Tier & 3ks Skladovanie Nádob: 3 vrstvy márnosť kúpeľňa organizátor, 3 odnímateľné zásuvky koše môžu byť použité samostatne alebo v kombinácii, 3 vrstvy môže byť tiež použitý ako double-layer skladovanie organizátor a jeden márnosť zásobník.rozšírenie vášho úložného priestoru, a aby vaše položky miesto v poradí.

Byt Essentials Organizátor: okrem jasné, kúpeľňa skladovania kozmetických organizátor, toto vysúvacia organizátor môže byť tiež použitý ako jasné, drez skladovanie, kuchyňa skladovanie, chladnička skladovanie, stolný skladovacie alebo kancelárske potreby skladovanie lekárničky skladovanie.Akryl Zásuvky organizátor je nevyhnutné základné skladovanie možnosť nový dom/byt a skvelý nápad pre kolaudačné párty darček.Jednoduchý dizajn zapadá do akéhokoľvek interiéru a drží veci na prvý pohľad, takže si môžete nájsť rýchlo.

Jednoduchá Montáž: Táto jednotka môže byť ľahko montovať a demontovať bez použitia náradia.Žiadne vŕtanie vyžaduje, nikdy poškodiť vaše steny.Môžete ho kdekoľvek vo vašej domácnosti.Rozbaliť a organizovať kabinetu priestor, je správne usporiadaný priestory by mali uľahčiť udržať veci úhľadné.

Materiál: PET plastu

farba: transparentná

Obsah Balenia:

1 x Úložný stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Použitie : Drobnosti
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie