0

2 Ks Odznak Postroj s Klipy Zdvíhateľnej Odznak Cievky Karabína Cievky Klip Držiteľov Karty na ID Kartu Kľúčové Odznak Držiteľ

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.89 €5.81

[Top Kvalitu] Inovovať a zosilnená konštrukcia robí najviac pevné a odolné zaťahovacie odznak držiteľ tohto druhu na trhu.sme rôzne vo všetkých týchto produktov, ktoré vyzerajú rovnako!

[Silnejšie Odznak Cievky], Ktoré je super opotrebovaniu a 2x silnejšia ako nylonová šnúra generických odznak cievky.

[Ťažkých] Max. loading hmotnosť je 3.5 oz alebo 7 tlačidlá pre porovnanie, 2 oz alebo 4 tlačidlá ďalších položiek na trhu.Prichádza s krúžok na kľúče a dokonalé, ako vysúvacie tlačidlo reťazca.

[Univerzálne Použitie] Pomocou vymeniteľného chrómovaný kov karabína hák alebo späť klip cievky ľahko klip na pásy, vrecká, peňaženku, popruhy, batohy, alebo kdekoľvek sa vám páči.Ideálne názov karty ID odznak držiak pre všetky odvetvia, mužov a ženy.Veľký pre sestry, údržba a zamestnanci úradu, bezpečnostných pracovníkov, učiteľov, študentov, správcovia, robotníci, zamestnanci, vonkajšie nadšenec a pod.

Farba:Čierna

Materiál:Zliatiny Zinku + ABS

Obsah Balenia:

2 * Zaťahovacie odznak držiteľ

2 * Vertikálne transparentné ID držiteľa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Kovy Typ : Titán
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie