0

Zapaľovanie Kryt, Motocykel Dekoratívny Kryt Čierny

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€16.57 €32.48

[Modely kompatibilné]- motocykel zapaľovanie pokrytie hodí pre Ľahké Bee Sur Ron X/Y/LBX Segway X260 X160 elektrické dirt bike.

[Eloxovaný Povrch]- Na eloxovaný zapaľovanie kryt má ochranný film pripojený k povrchu, čím motocykel zapaľovanie kryt jasný lesk a bohaté farby, a tiež dáva motocykel zapaľovanie kryt hard shell pre zlepšenie odolnosti voči korózii a odolnosť proti opotrebeniu.

[Premium Materiál]- v Porovnaní s zásob kryt zapaľovania, náš zapaľovanie kryt je vyrobený z hliníkovej zliatiny, ktorá je ľahká a odolná, nie je ľahké veku, má lepšiu odolnosť proti korózii a odolnosť proti poškriabaniu, a textúru upgrade podaných kovové časti.

[Priemyselných Chamfer]- výroba kvalitu našich zapaľovanie kryt je prísne kontrolované, a hrany, kovové časti sú skosené, aby sa zabránilo zbytočnému poškodeniu používateľov spôsobené ostrými hranami.Skosené sur ron zapaľovanie kryt bude mať tiež viac esteticky a dekoratívne.

Farba:čierna

Materiál:hliníková zliatina

Obsah Balenia:

1x Kľúč Zapaľovania Spínač Kryt

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie