0

Zvýrazňovač Perá 8-ks Rôzne Farby Zvýrazňovače Nastaviť Hladké Písanie Rýchle Suché Jemné Tipy Estetické Zvýrazňovače Na Štúdium

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.08 €16.17

Popis:

Kovových zvýrazňovačov funkciu jasné atramentom, ktorý sa nerozmazáva-odolná a poskytuje dokonca aj farbu vkladov.Jasné, zvýrazňovač farby už krásnym leskom, ktorý nie je výrazná, ale pridáva veľa iskru.S krátky a široký tela, Estetické Zvýrazňovač sa zmestí aj do vrecka a je ľahké držanie.Jednoduchý a čistý dizajn.

Špecifikácia:

Názov: Zvýrazňovač Perá

Náplň Color: Purple Rose, Streamer Gold, Silver Star, , Voda Cloud Modrá, Fialová Fialová, Svetlo Peach Pink, Bamboo Green

Pero vedúci tvar: šikmé

Shell materiál: ABS

Špecifikácie: 8 ks/sada

Číslo Modelu: Kovové Zvýrazňovač

Balenie zoznam:

8*Zvýrazňovač Perá

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Žiarivé Farby] vyzýva Kovových zvýrazňovačov funkciu jasné atramentom, ktorý sa nerozmazáva-odolná a poskytuje dokonca aj farbu vkladov.Jasné, zvýrazňovač farby už krásnym leskom, ktorý nie je výrazná, ale pridáva veľa iskru.

2.【Jednoduché a Jasné] vyzýva Estetické Zvýrazňovač má jednoduchý a čistý dizajn.Krátke a široké telo sa pekne hodí do vrecka a je ľahké držať a nosiť.

3.【Mladistvý Farieb] vyzýva Existuje 8 mladistvý farby—rose fialová, streamer zlato, hviezdne nebo striebro , vody cloud modrá, fialová fialová, svetlo, broskyňa, ružové, a smaragd bamboo green.

4.【Plochý Dizajn] vyzýva Farebné Marker Pero je navrhnuté tak, aby bol byt, s veľkou kapacitou, aj vytečeniu atramentu, hladké písanie, rýchle sušenie a bohatými farbami.

5.【Multi Aplikácie] vyzýva Pastel Zvýrazňovač je ideálny pre každodenné použitie na škole, vysokej škole, doma, v kancelárii a dokonca aj pri cestovaní.Použitie na farebné kódovanie, denne syntaxe, plánovač, harmonogram prác, štúdia, poznámky.

  • Druh : Zvýrazňovač
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie