0

Svietniky Na Pilier Sviečky Sklo Svietnik Držiteľ Centerpieces Taper Svietniky Pre Stolové Dekorácie A

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€16.75 €33.50

Pridať dotyk elegancie na všetky strany s týmito krásnej a transparentné sklo svietnik držiteľov.Vyrobené z odolného skla, táto sada 3 zahŕňa veľkosti 20/23/26 cm (8/9.2/10.4 palce).Ideálne pre každú príležitosť, tieto držiaky, aby skvelé darčeky pre všetky sviečky milenca.

Produkt materiál: sklo

Hmotnosť výrobku: 490g/set

Platné kaliber: sviečka úst 2,2 cm/0.86 v

Zoznam:

3* Sklo Taper Svietniky

Upozornenie:

1. Vzhľadom na ručné meranie, môže byť trochu chyba vo veľkosti.

2, Vzhľadom na iné monitory, môže byť mierne rozdiely vo farbe.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prvotriedny Dizajn: Naše sklo svietnik držiteľ je odborne vyrobené z vysoko-kvalitný, hrubý, a transparentné borosilikátového skla.Poskytuje správnu hrúbku pre trvanlivé a dlhotrvajúci výkon, zabezpečenie elegantný a bezpečnú atmosféru pre vaše sviečky.

2.Elegantný Dekor: Premeniť svoj životný priestor s tohto skvelého sklo svietnik držiteľa.Jeho román dizajn dodáva dych dobre udržiavané vzduchu s nádychom elegancie, ktorá vytvára krásnu a romantickú atmosféru.Dlhá rukoväť dizajn a jemné remeselné, aby to krásny a elegantný doplnok k akejkoľvek domova.

3.Zvýšiť Všetky Nastavenia: Navrhnutý s pribrala base, tieto Sklo Svietnik Držiteľov udržať sviečky stabilné a bezpečné, aby sa zabránilo sklopná.Set troch fit väčšina sviečky, vrátane zúženia a pilier sviečky, a stáť na rôznej výšky 20/23/26 cm (8/9.2/10.4 palce) vytvoriť ohromujúci zobrazenie.

4.Elegantné Centerpieces: Tieto sklo svietnik držiaky sú ideálne pre pridáva nádych sofistikovanosti a šarmu na váš stôl nastavenia.Či už ste sa oslavuje výročie, svadba, Halloween party, alebo Vianočná večera, tieto svietniky bude vytvoriť príjemnú a romantickú atmosféru, pre vás a vašich hostí.Oni sú tiež skvelé, ako strana, dodávky a darčeky pre svojich blízkych.

5.Pozdvihnúť Svoj Priestor: Naše Sklo Svietnik Držiteľ je úžasný spôsob, ako oznámiť svoje najlepšie priania s priateľmi a rodinou.Ideálny pre každodenné použitie, kolaudačné párty, darčeky, alebo party dekor, dodáva eleganciu a teplo na každú príležitosť.To najlepšie gesto je skvelý darček pre tých, ktorí uctievajú príjemné chvíle a zmysluplné spojenie.

  • Štýl : Moderný Štýl
  • Druh : Sviečka Stojan
  • Použitie : Svadby
  • Číslo Modelu : taper svietniky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : sklo
  • RUČNÉ : No
  • Funkcia : Zodpovedajúce Pohár Sviečka
  • Sviečka Zahrnuté : no
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie