0

Prilieb Chin Popruh Mount Kamery Chest Mount Motocykel Fotoaparát Mount Prilieb Príslušenstvo Bradou Namontovať Sedačky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.99 €7.98

Odrážky:

1.Vhodné Prílohy: Fit väčšina prilieb, to mount umožňuje pohodlné upevnenie akčné kamery a jazdy rekordéry.S jednoduchou inštaláciou, je ideálny pre zachytenie vašich koni dobrodružstvo.

2.Výnimočná Priľnavosť a Stabilitu: Náš fotoaparát prilieb mount zabezpečuje vysokú odolnosť vzhľadom na jeho kvalitné materiály, ktoré odolávajú trhliny.Je vybavený anti-sklzu a anti-shake dizajn pre firmy a integrácie prílohu.Mount je vybavený ABS, silikónové, a tkané pásky pre pokročilých stabilitu a ochranu.

3.Bezproblémové Upevnenie: S našou kamerou prilieb mount je L háčik dizajn, môžete ľahko pripojiť ho k brade konzolu bez zložité inštalácie.Univerzálny dosť, ak chcete pripojiť viaceré akčné kamery, to bez námahy pokrýva rôzne filmovanie potreby.

4.Vylepšený Komfort: O upustení popruhu dizajn a pomocou elastickej pracka, tento Fotoaparát Prilieb Mount zabezpečuje bezpečné a pohodlné nosenie.Vyhýba sa dlhé popruhy zasiahnutí pokožky a je vhodný pre vysoké rýchlosti jazdy, čím sa minimalizuje riziko nepríjemné pocity z jazdy.

5.Všestranný Fotoaparát Mount: Tento fotoaparát prilieb mount je ideálny pre vonkajšie jazda na bicykli, ako má široké aplikácie a zmestí väčšina prilieb.To je praktické v nahrávanie vaše zážitky a zachytiť nádherné chvíle počas cesty.

Popis:

Tento Motocykel Fotoaparát Mount pre Telefón je vybavený zabudovaným a stabilné L háčik dizajn a elastické sponou pre jednoduché a bezpečné upevnenie.To sa hodí najviac prilieb, čo umožňuje jazdcov zachytiť úžasné zábery na ceste.

Špecifikácia:

Názov produktu: Akcia fotoaparát prilby mount

Materiál: ABS

Farba: čierna, žltá, modrá

Hmotnosť: 50g

Nainštalovaná na: full-face prilby, cross-country prilby, lyžiarske prilby, atď.

Ktoré sa vzťahujú na: rôzne akčné kamery

Balenie Zoznam:

1pc x Fotoaparát Prilieb Mount

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu : BAVLNA
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie